Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem jó érzés a szex? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó érzés a szex? L

Figyelt kérdés
3 honapja vagyok együtt a párommal. Ő vele vesztettem el és azóta aktív nemi életet élek . az elején élveztem, de aztán egye kevésbé jó érzés. Konkrétan kellemetlwn. De nemakarom mondani a páromnak mert neki jó és ez fontos nekem. Misszionádiusba elviselhető de kutyába meg más pózokba már fáj is. Es pisilési ingerem is vsn közbe. Volt amikor be is pidiltem közbe. De az betudható a folyton visszatérő felfázásomnak. Ês aktus után is fáj, ha megmosom csíp. Orgazmusom soha nem volt szextől. Persze ha maszturbálok az tök más azt kifejezetten élvezem magamst kitudom elégíteni de a párom nem.

2015. dec. 6. 20:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csak nekem nem logikus, hogy beszélni nem mer a szexről, de teljes nyugodtsággal széttárja a lábát?
2015. dec. 6. 20:33
 12/22 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz?
2015. dec. 6. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Hát igen... eléggé irreális, hogy szóban a hétköznapokban szende szűz, este meg nyílnak a combok... :/
2015. dec. 6. 20:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2015. dec. 6. 20:38
 15/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok szende szűz csak inkább a tettek embere vagyok.
2015. dec. 6. 20:39
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Beszéltél már azóta a pasiddal a problémáról?
2015. dec. 6. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem beszélt vele, mert hülye!

Oldja meg magának, ha ennyi esze van!

2015. dec. 6. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
Jézusom, milyen válaszok! Részvétem. Érdemben segíteni mondjuk nem tudok. Esetleg ha szedsz tablettát, akkor lehet az a gond. A csípés miatt tényleg menj el nőgyógyászhoz. Barátodnak meg először talán elég lenne annyit mondanod, hogy a misszionárius pózt szereted a legjobban, mert a többi kényelmetlen. És hogy inkább csináljátok úgy. Aztán a többit meg te érzéd, hogy elmondod-e vagy sem, gondolom hosszú távon már nem bírnád annyira elviselni. Én megértem, hogy nem szeretnéd ezzel a barátodat megbántani.
2015. dec. 6. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos valamit elkaptál a párodtól. El kellene menni kivizsgáltatni. Muszáj lesz vele megbeszélned, mert nem csak hogty Neki is el kéne menni, de annak is, akitől a párod elkapta..
2015. dec. 6. 21:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem kaptam el semmit de azét köszi :D lehet csak az orbitális méretétől fájhat vagy még nem vagyok elég érett vagy nemtom.
2015. dec. 6. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!