Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem jó érzés a szex? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó érzés a szex? L

Figyelt kérdés
3 honapja vagyok együtt a párommal. Ő vele vesztettem el és azóta aktív nemi életet élek . az elején élveztem, de aztán egye kevésbé jó érzés. Konkrétan kellemetlwn. De nemakarom mondani a páromnak mert neki jó és ez fontos nekem. Misszionádiusba elviselhető de kutyába meg más pózokba már fáj is. Es pisilési ingerem is vsn közbe. Volt amikor be is pidiltem közbe. De az betudható a folyton visszatérő felfázásomnak. Ês aktus után is fáj, ha megmosom csíp. Orgazmusom soha nem volt szextől. Persze ha maszturbálok az tök más azt kifejezetten élvezem magamst kitudom elégíteni de a párom nem.

2015. dec. 6. 20:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Besz€lj vele. Ha az elején tetszett,nagy baj nem lehet.
2015. dec. 6. 20:16
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

"De nemakarom mondani a páromnak..."

Persze, végül is miért kellene elmondani a problémákat a párunknak? Úgysem fontos, hogy közösen keressetek megoldást.

2015. dec. 6. 20:18
 3/22 A kérdező kommentje:
De nemakarom hogy szomorú legyen miadtam.
2015. dec. 6. 20:20
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Te egy idióta vagy, ugye tudod?

"De nemakarom mondani a páromnak mert neki jó"

Oké. Neki jó. Ennyi erővel ha megerőszakolnak téged, akkor azt is elnézed, "mert neki jó"?

Szar hozzáállás. Ha valamelyikőtöknek valami nem jó, a kapcsolatotokban van baj. Ezt csak úgy lehet megoldani, hogy őszintén elmondjátok egymásnak, hogy mi nem jó, és együtt megpróbáljátok megoldani. Szerencsétlen faszi honnan tudná, hogy neked nem jó, ha a szádra cipzárt húztál? IQ nuku?

"De az betudható a folyton visszatérő felfázásomnak."

Talán orvos vagy, hogy így tudsz diagnosztizálni?

"aktus után is fáj, ha megmosom csíp"

Ezzel meg irány a nőgyógyászhoz és megnézetni magad, mert ez abszolút nem normális.

"Orgazmusom soha nem volt szextől."

Ezt a faszid tudja? Mert ha nem, ne csodálkozz, hogy nincs...

2015. dec. 6. 20:21
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

"De nemakarom mondani a páromnak mert neki jó és ez fontos nekem. " - és ő meg sem kérdi, hogy "Neked milyen volt babám?" Grat! Együtt vagy egy nagybetűs NEM FÉRFIVAL.

Amúgy meg miért is kellene megbeszélni a problémáinkat, vágyainkat a párunkkal?! Akkor talán működne a dolog, és nem tudnánk gyakori-ra járni osztani a másik nemet, hogy milyen ribik meg milyen fa**ok.

Fel kéne már nőni gyerekek. Amíg nem tudsz a szexről olyan lazasággal beszélgetni a pároddal, mint például arról, hogy mi lesz este a TV-ben, addig gyerek vagy fejben.

Egyéni vélemény, nem tetszhet mindenkinek, de ez van.

27/F

2015. dec. 6. 20:25
 6/22 A kérdező kommentje:

Igen diagnosztizálva van. Számtalanszor voltam dokinál elég egyértelmű összekeverhetetlen tünetei vannak.

Igen tudja hogy nincs orgazmusom közbe, már próbálta kinyalással elérni de nemsikerüt. G pont izgatással is de attól csak pisilnem kellett.

2015. dec. 6. 20:26
 7/22 A kérdező kommentje:
Miért kell kötöszködni. Segítséget kértem nem kioktatást. Tipikus magyar felfogás...
2015. dec. 6. 20:28
 8/22 opened paradise ***** válasza:

Pedig el kéne neki mondanod.

Doki nem mondott semmit sem?

Hogy pár hétre szünet és addig lactacyd?

2015. dec. 6. 20:29
 9/22 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon nehezemre esik szexről beszélni akárkinek is. Főleg tapasztalat hiányába. De elmegy nőfokihoz ő tuti embermódjára fog velem beszélni és segíteni fog. Nemis értem mit gondoltam :c
2015. dec. 6. 20:32
 10/22 A kérdező kommentje:
1 x voltam eddig nődokinál és akkor is csak a fogamzásgátlásról volt szó
2015. dec. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!