Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek volt már ilyen és bírtátok is, vagy bírnátok?
Figyelt kérdés
50f vagyok.1x összejöttünk 4f 1L egy vidéki sörözőben.1haveromat haza vittük bp-re. mentünk mind az öten 1 autóval.aki vezetett annak a barátnője volta lány.meg érkeztünk és felmentünk mind az öten.ezekre rájött a sex-elhetnék.ők felmentek a galériára szeretkezni.az egyik minden lében kanál, porba fingó haverunk oda húzott 1 széket a galéria mellé fel ált rá és 30 centiről nézte nézte,hogyan jár a punciban a farok.hiába mondtam ezt fejezze be.közben a házigazda lefürdött ekkor már ment a szopás is fentezeket nem érdekelt,hogy már 3-an figyelünk.a házigazda felment a csajszi lekapta a sortot róla és már szopta is.nekünk se kellett több.én is tusoltam mentem fel dugni.4-en osztottuk a csajszinak a fszt .egy 2 decis konyakot is elkezdett szopogatni a farkakról amit mártogattunkegy pohárba és csak annyi volt a kérése,ne élvezzünk a punciba.az volt a baj,hogy 1x-re csak 2-en fértünk előlről ,hátulról a nyílásokhoz.1 dugta 1 szopatta 2 várt.amelyik beleélvezett a szájába az ki szállt ő, meg nagy élvezettel nyelte,kéj gyönyörrel.mire sorra kerültünk volna előtte még sorra vette azt akin a dugás volt és jól felszopta.ez ment 3 órán keresztül.a végén az én nagy farkamból már élvezéskor már nem jött semmi.azt mondta búcsúzáskor az volt a jó mikor én dugtam.már bánom ,hogy mikor rá 2évre találkoztam vele azt mondtam,hogy egy haverrommal 2-en akarjuk,mert csak velem benne lett volna, ezért otthagyott.pedig én még komolyat is eltudtam volna képzelni vele mert jól nézett ki és én is szeretem a sokáig taró sex-et ez már teljesítmény volt szerintem.20 éve történt, de még mindig felál a répa, ha eszembe jut2015. dec. 6. 15:37
1/6 anonim válasza:
50 évesen azért valahogy írni is tudhatnál már. Hol van a mondatoknak a vége? Egybefolyik az egész, nem is lehet mindenhol érteni.
2/6 A kérdező kommentje:
bocsi, siettem . a feleségem patáliát csapna,ha megtudná.
2015. dec. 6. 15:54
3/6 anonim válasza:
Sztem mindenkinek ezt mondta, hogy ö volt a legjobb...
Ne légy mar naív!
4/6 A kérdező kommentje:
méretben magasan jobb voltam.a porba fingónak meg olyan kicsi volt ,hogy szégyellte is az elején.de a kérdés az hogy ti megtudnátok csinálni ,amit ez a csajszi teljesített.
2015. dec. 6. 16:50
5/6 A kérdező kommentje:
?
2015. dec. 6. 17:03
6/6 anonim válasza:
Nem ertem miert fontos h mas nők megtudnak e csinalni? Nagyjabol minden csaj megtudna csinalni de javaban csak a nagy ribizlik vallaljak be tenylegesen ennyih
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!