Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti bírnátok ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti bírnátok ilyen pasival? 50 éves sex függő.

Figyelt kérdés
20 éve vagyok a feleségemmel. az elején majdnem minden jó volt.gyönyörű csajszi,napi 2 menet legfeljebb.most már 3 éve nem nagyon,1éve nuku, ritkán ,de csak kiverés 5 hónapja az ő egészsége miatt,de az nem elégít ki,most már azt sem hajlandó.emiatt feszültebb vagyok.van úgy,hogy naponta 3x is kiverem és mindig valamelyikre gondolok a régiek közül akik bírták egész sokáig folyamatos sexet.volt köztük olyan aki alig várta,hogy a szájába élvezzek,utána alaposan kinyaljam és dugjam egész este a kifejlesztett módszeremmel amivel sok élvezés után is tudtam dugni.volt aki szerette,ha tükörrel csináltuk,hogy lássák,hogy nyeli el a vastag,nagy farkam a puncijuk ki, be járatva.az sem zavart,ha a tele élvezett puncit pihenés képen kinyaltam,vagy dumáltunk a régi sex élményeinkről ami nagyon felizgatott,utána ment tovább minden,de már az élvezéskor nem volt nedűm.az a baj,hog ezt nem lehet vele megbeszélni mert a szeretete átmenne örök haragba.a hiány miatt vannak konfliktusok,de nem mondhatom el miért.a szeretkezés meg nagyon hiányzik,főleg,ha flörtölnek velem mert állítólag jó képű is vagyok,de a félre lépésnek is meg vannak a maga veszélyei,amit megkockáztatok rövidesen.a másik kérdésem;van megoldás?
2015. dec. 6. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kamu
2015. dec. 6. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Keress diszkrét szeretőt. 22/N
2015. dec. 6. 11:11
 3/11 A kérdező kommentje:
az volna a jó ,ha kamu lenne.40 éves nők nem hiszem,hogy szeretnek sokáig szeretkezni,mert már nekem is biztosan több szünet kell a korom miatt.megbízik bennem,de a hosszú kimaradásokkal nehéz elszámolni.most meg alvás ürügyén visszavonulok.
2015. dec. 6. 11:24
 4/11 A kérdező kommentje:
a kamusnak annyit,hogy ha hölgy akkor kapja be és megtudja
2015. dec. 6. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:

jajj hagyjuk már egy 50 éves nem így fogalmaz..

alig bírtam végig olvasni a kérdést, teljesen értelmetlen

2015. dec. 6. 12:00
 6/11 A kérdező kommentje:
nem szerettem volna megbukni itthon vannak.hol mikor, ha hölgy vagy akkor már nem a fogalmazás lenne a te legnagyobb bajod.küld el a telefon számod privátban és holnap délután melóban felhívlak.
2015. dec. 6. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:
és szerinted komolyan megadnám a számom? :D szerintem máshol perverzkedj
2015. dec. 6. 14:27
 8/11 A kérdező kommentje:
nem is vártam el- bocsánatot kérek,de azt mondtad kamuzok ,nem vagyok 50
2015. dec. 6. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:

igen, mert ne haragudj a fogalmazásod szörnyű..

de, akkor már hogy a kérdésedre is válaszoljak; ez természetes, hogy a feleséged egyrészt a kora miatt, másrészt a napi teendők mellett már nem úgy kívánja a szexet.

szerintem ne másnál keresd a boldogságot, akármennyire is az tűnik egyszerűbbnek, hanem próbálj a házasságodon javítani, lepd meg valamivel, legyetek többet kettesbe, és akkor talán neki is több kedve lesz az egészhez.

Mert így a szex, tűnhet egy olyannak is, hogy elvárod tőle, ami csak frusztrációt kelt benne..

2015. dec. 6. 16:14
 10/11 A kérdező kommentje:
azért bocsánatot kér ha véletlenül tusolás közben rám nyit.ilyet nem ehet megbeszélni vele.sztem válást fontolgatná akkor. nem volt idő megfogalmazni az írásomat.örülök,hogy elfogadtad a bocsánat kérést.
2015. dec. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!