Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti bírnátok ilyen pasival? 50 éves sex függő.
Figyelt kérdés
20 éve vagyok a feleségemmel. az elején majdnem minden jó volt.gyönyörű csajszi,napi 2 menet legfeljebb.most már 3 éve nem nagyon,1éve nuku, ritkán ,de csak kiverés 5 hónapja az ő egészsége miatt,de az nem elégít ki,most már azt sem hajlandó.emiatt feszültebb vagyok.van úgy,hogy naponta 3x is kiverem és mindig valamelyikre gondolok a régiek közül akik bírták egész sokáig folyamatos sexet.volt köztük olyan aki alig várta,hogy a szájába élvezzek,utána alaposan kinyaljam és dugjam egész este a kifejlesztett módszeremmel amivel sok élvezés után is tudtam dugni.volt aki szerette,ha tükörrel csináltuk,hogy lássák,hogy nyeli el a vastag,nagy farkam a puncijuk ki, be járatva.az sem zavart,ha a tele élvezett puncit pihenés képen kinyaltam,vagy dumáltunk a régi sex élményeinkről ami nagyon felizgatott,utána ment tovább minden,de már az élvezéskor nem volt nedűm.az a baj,hog ezt nem lehet vele megbeszélni mert a szeretete átmenne örök haragba.a hiány miatt vannak konfliktusok,de nem mondhatom el miért.a szeretkezés meg nagyon hiányzik,főleg,ha flörtölnek velem mert állítólag jó képű is vagyok,de a félre lépésnek is meg vannak a maga veszélyei,amit megkockáztatok rövidesen.a másik kérdésem;van megoldás?2015. dec. 6. 10:58
11/11 anonim válasza:
hát , én akkor is azt tanácsolnám,hogy első körben próbálj vele beszélni erről, mondd meg neki hogy egyszerűen muszáj, kell az intimitás, neked hiányzik ( ne is azt mondd, hogy a szex, hanem hogy ő maga hiányzik) és nem tudsz így élni.
Ha nem változik, akkor meg nincs értelme ilyen házasságba élni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!