Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek r. ibanc vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek r. ibanc vagyok? Túlzásba vittem a pasizást?

Figyelt kérdés

Szeptemberben múltam 18. Eddig összesen 5 sráccal feküdtem le (abból 3 komoly kapcsolat volt, egy egyéjszakás és egy, ami most tart, de még túlzás lenne azt is kijelenteni, hogy szexkapcsolat)

Viszont idén nyáron ki voltam fordulva magamból (szakítás után voltam) és rengeteg sráccal kavartam. (ezalatt szexen kívül mindent értek) Elkezdtem strigulázni, de kb a 40ediknél abbahagytam. Nem nagyon válogattam, nyári estéken kiültünk deákra vagy valahova, ilyenkor általában mindig betalál 1-2 fiú társaság, magyar vagy külföldi az mindegy volt, amelyik a legjobban nézett ki, azzal flörtöltem, aztán lett ami lett...ezt csináltam majdnem egész nyáron..

Most már bánom kicsit, van amelyiket visszacsinálnám ha tehetném.

Szerintetek ez nagyon gáz, r.ibanc dolog? Vagy belefér még?

2015. dec. 5. 00:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40? pár hónap alatt? és azt kérdezed, hogy túlzásba vitted-e? költői kérdés? én lesz#rom, hogy mit csinálsz, de, ha nem akarsz általános megütközést, akkor helyedben, nem verném ezt a korszakodat nagy dobra.
2015. dec. 5. 03:06
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Én nem ítélem el ilyen korszaka volt vagy valami lelki problem. Ha fiú csinálta volna ezt akkor mekkora nagy király mekkora nagy kan. Szegény lányt meg le rib. ncozzátok le kur.vázzátok.Fiatal még nem hinném hogy el kéne ítélni, jog6nk sincs hozzá.
2015. dec. 5. 06:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Hogy nem jártam arra és akadtam volna rád! :)
2015. dec. 5. 07:26
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem azon lenne érdemes elgondolkoznod, hogy te igazából mit vártál, mit reméltél attól a kb. 40 pasitól, akiknél abbahagytad annak idején a strigulázást, meg az azután jövőktől, és hogy azt igazából megkaptad-e.

Én úgy gondolom, hogy jó eséllyel te magad sem vagy tisztában a valós tudatalatti motivációddal, azzal, hogy mivel hajszoltad bele saját magadat olyan dologba, ami - ahogy fogalmaztál - utólag te is bánsz kicsit. Őszintén szólva bennem is felmerült, hogy akár valamifajta önértékelési probléma is állhat mögötte, egyfajta bizonyítási vágy vagy kényszer, hogy te mennyire vonzó és kívánatos vagy a férfiak számára, amit az újabb meg újabb hódításokban és szexuális kalandokban próbáltál megélni.

Ha őszintén gondolod, hogy megbántad, magad miatt, nem pedig azért, mert foglalkoztat, mások hogyan ítélik meg, amit tettél, és nem akarod ezt tovább folytatni, akkor hasznos lenne - ha egyedül nem megy, egy pszichológus/szexuálpszichológus segítségével feltárni ennek a viselkedésednek a valós belső mozgatórugóit, azt, hogy milyen pszichés szükségletre kerestél ebben kielégülést.

2015. dec. 5. 08:59
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Igen, az vagy. Nincs ezzel semmi baj, csak ezek után ne reméld, hogy épeszű srácnak komoly kapcsolatra kellesz!
2015. dec. 5. 09:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Az vagy, de ne aggódj nem vagy egyedül!
2015. dec. 5. 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy önértékelési zavarral küszködő ri.banc vagy.....Kell ennél rosszabb? Elrettentő példa vagy.
2015. dec. 5. 10:18
 18/21 anonim ***** válasza:
ez bőven a ribiség kategória nálam, isten őrizzen az ilyen könnyűvérű fruskáktól
2015. dec. 5. 10:40
 19/21 Rékcsi ***** válasza:
52%

Így dolgoztad fel a szakítást, valaki ilyenkor hónapokig, sír valaki zabál stb. Én is hasonlóan dolgozom fel a szakítást, de azért nem ennyire durván. Viszont ne érdekeljen most már a többi ember véleménye, megtörtént, vége, a szakítást feldolgoztad, ezt a korszakodat lezártad, nem kell azzal sanyargatnod magad, h olvasgatod a válaszokat, amiben idegen emberek sértegetnek, ne tedd ezt magaddal :)

18/L

2015. dec. 5. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
Amíg senki nem tud róla mit csinálsz vagy csináltál addig nem vagy ribi. Szerintem tarsd meg ezt most így magadnak és ne kérd ki senki véleményét mert a válasz legtöbb esetben egyértelmű, és utána annak fognak nézni. De ha senki nem tud róla megmaradhatsz rendes kislánynak, ha akarsz.
2015. dec. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!