Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fontos! Mi az, amivel biztosra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Mi az, amivel biztosra mehetek, hogy közterületen merevedést okozok egy férfinek?

Figyelt kérdés
Ölébe ülni?? De ha arra nincs lehetőség... Mit mondjak?? Hogyan fogdozzam nadrágon keresztül, milyen mozdulattal?? Hogyan csókoljam??

2015. dec. 4. 21:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Amúgy, nem, ő nem parázik, mondom már volt hogy közterületen állítottam fel, de akkor az ölében ültem, meg fogdostam nadrágon keresztül, meg csókolóztunk. Ez több frontos támadás, így könnyű. De mondjuk nem tudom hogy lehetne ruhán keresztül még hatékonyabban fogdozni.
2015. dec. 5. 01:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj! De ami hūlyeséget, ellentmondást összehordtál! Vagy már 18?

Fhuuu! Közterületen megfogdostad neki! Nadrágon keresztül! Aztaaa!

Most azt hiszed vagány vagy?

Azért hamár te meg ő belenyulkáltok a bugyidba, magadtol is lehetne annyi fantáziád!

2015. dec. 5. 03:56
 23/23 A kérdező kommentje:

Képzeld rég elmúltam, kisanyám. :D

Rohadt vagány vagyok, igen. :D Mi bajod van azzal hogy megfogtam utcn gatyán keresztül? Idióta. :D

Ide nem fantázia kell hanem ötlet, és kaptam is párat, pl. fülharabdálás, stb.

2015. dec. 5. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!