Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fontos! Mi az, amivel biztosra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Mi az, amivel biztosra mehetek, hogy közterületen merevedést okozok egy férfinek?

Figyelt kérdés
Ölébe ülni?? De ha arra nincs lehetőség... Mit mondjak?? Hogyan fogdozzam nadrágon keresztül, milyen mozdulattal?? Hogyan csókoljam??

2015. dec. 4. 21:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék rád! f.
2015. dec. 4. 22:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Masztizz elötte!
2015. dec. 4. 22:44
 13/23 anonim ***** válasza:

Közterületen vagy olyan helyen ahol érintésre annyira nincs lehetőség akkor súgd a fülébe kéjesen, hogy mit tennél vele.

Ha nagyon kicsípi magát az aktuális párom, és biztosra akarok menni, hogy este lesz szex akkor már korábban elkezdem húzni az agyát.

Volt amikor hazáig sem jutottunk.

Szeretik a lányok ha perverz dolgokat súgnak a fülükbe főleg ha kreatívan...

24F

2015. dec. 4. 22:56
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, de én vagyok a lány nyilván, ő a fiú, ha merevedést akarok okozni. Szóval nem azt mondd nekem, a lányok mit szeretnek.
2015. dec. 4. 23:04
 15/23 A kérdező kommentje:

Hogy jön a merevedés okozásához az önkielégítés? :P

És ne legyél rám kíváncsi, párom van, neki akarok merevedést okozni. :P

2015. dec. 4. 23:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha lát téged masztizni, akkor a látványtól lesz merevedése. f.
2015. dec. 4. 23:40
 17/23 A kérdező kommentje:
De közterületen nem fogok önkielégíteni, az fix. :D
2015. dec. 5. 00:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Bugyidba be lehet nyúlni?
2015. dec. 5. 00:12
 19/23 anonim ***** válasza:
hát engem a bnőm elkezdett haramdálni a fülemet a nyakamat simogatni ölembe fickándozott meg ilyenek :D de mi parkba csináltuk és én legalábbis ilyen téren nem vagyok szivbajos :)az is fontos ha a barátod párázik e mer tha igen akkor állitgathatod évekig :D
2015. dec. 5. 00:16
 20/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez a füles legalább használható tipp, köszi. :)

Nem, nem lehet bele nyúlni. :PPP Exkluzív hely, 2 ember nyúlhat bele, én és ő. :DDD

2015. dec. 5. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!