Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fontos! Mi az, amivel biztosra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Mi az, amivel biztosra mehetek, hogy közterületen merevedést okozok egy férfinek?

Figyelt kérdés
Ölébe ülni?? De ha arra nincs lehetőség... Mit mondjak?? Hogyan fogdozzam nadrágon keresztül, milyen mozdulattal?? Hogyan csókoljam??

2015. dec. 4. 21:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
De kérem, az életben a legszebb a felfedezés öröme, nem? Nem jobb érzés az, hogy magadtól érsz el valamit, ahelyett, hogy készen kapott megoldásokra támaszkodj? Vagy nincs fantáziád?
2015. dec. 4. 21:59
 2/23 A kérdező kommentje:

Hát volt hogy sikerült, az ölében ültem, meg fogdoztam, de nem ülhetek mindig az ölébe!! És sose mondja meg, mikor van bemerevedve.

Dörgölőzzek szemből a testéhez, és súgjak valamit a fülébe mondjuk?? De mit??

2015. dec. 4. 22:03
 3/23 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
fogdossam*
2015. dec. 4. 22:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Fogdozzam nem helyes? :D ondjuk aláhúzza, de fogdos, fogdoz.
2015. dec. 4. 22:10
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztosra akarsz menni, akkor szép lassan vetkőzz le, legyen rajtad valami ilyesmi, aztán dobd be a rúdtáncos mozgásodat. :-)

[link]

Ezzel egyből több férfinak is tudsz merevedést okozni közterületen, szerintem még a közerkölcsért aggódó honpolgárok által kihívott rendőröknek is.

2015. dec. 4. 22:18
 6/23 A kérdező kommentje:
Ha a rendőr azt hiszi prostituált vagyok, mondjam nekik hogy a rendőr fizujukból nem telik rám fiúk?
2015. dec. 4. 22:20
 7/23 anonim ***** válasza:
Miért közterületen?
2015. dec. 4. 22:28
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem erre a fajta felizgatásra gondoltál.

Meg nem is élveznéd a végét!

2015. dec. 4. 22:31
 9/23 anonim ***** válasza:

Javitom az előzöm!

Szerintem nem erre a fajta felizgatásra gondoltál.

Meg nem is élveznéd a végét!

2015. dec. 4. 22:31
 10/23 A kérdező kommentje:

Hát emrt szobában könnyű, de közterületen nehéz, azért tettem fel a kérdést, és van hogy ott kéne. :DD

A rendőröket csak viccnek írtam. :D De ha azt hiszik prostituált vagyok, ezért igazoltatnak, megmondom hogy ne a személyimet kérjék, hanem a tarifámat. :P

2015. dec. 4. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!