Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Azért élveztek a nő arcára, hogy megalázzátok?
Nem tudom, a szexben óriási szerepe van a dominanciának. Lehet, hogy tudat alatt megalázás, de általában az élvezet kölcsönös úgyhogy mind1. Ha én arcra élvezek akkor úgyvélem inkább azért tetszik, mert jó érzés hogy az élvezetemért csupa ragacs is hajlandó lenni... :) Legalábbis tudatos szinten így látom.
Egyébként én is inkább a szájába szeretek élvezni, ott jó meleg van, nem jó pont élvezés elött kijönni :D
19/f
Igen, van benne egy kis "megalázósdi", de inkább dominanciának nevezném. Nekem is izgató teljesen uralni a nőt szex közben, érezni, hogy azt csinálok vele, amit akarok. Persze erre nincs szükség mindig, lehet gyertyafényesen szeretkezni is, de azért a fenekelős, hajtépős, arcra élvezős szex mindig begerjeszt. Bár tulajdonképpen mindegy hova élvezek, a helyzet hozza.
30F
Felizgat és ennyi, nem azért, hogy megalázzam.
f27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!