Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mi lenne, ha lenne ilyen ország?
Mi lenne, ha lenne olyan ország, ahol, tegyük fel, kulturális vagy történelmi okokból nők uralkodnának, a férfiak meg el lennének nyomva és nyugati szemmel majd'hogynem rabszolgasorban lennének tartva és nem hagyhatnák el az ország területét se?
Az országnak lennének saját törvényei, például a foglalt férfiak legfőbb parancsolója a barátnő/feleség, a többi nagykorú férfi viszont szabad préda.
Például ha egy nőnek az utcán megtetszik egy még szabad férfi, odaszólhat neki és a pasinak nincs joga ellenkezni, még akkor se, ha éppen nem tetszik neki a nő.
Lányok, szerintetek mennyi női turista lenne ebben az országban? És hányan telepednének le itt örökre? Idősebb nők jönnének inkább vagy fiatalok is?
Szerintem nők nem csinálnának ilyen országot. :D Azért nem, mert így elveszik a férfiak férfiasságát, ami vonzóvá teszi őket. Abban pedig fontos a dominancia. Ettől még irányíthatják a nők a társadalmat, de hogy ilyen szinten elnyomják a férfiakat az nem életszerű. Ha mégis lenne ilyen ország, akkor én messzire elkerülném.
31N
Ugyanolyan abnormális és beteg lenne, mint fordítva.
Az ország társadalmi berendezkedésétől függetlenül szánalmasnak érezném magamat, ha akár párkapcsolatban, akár más emberi kapcsolatban nem tekintenék valakit egyenrangú félnek, a jogait próbálnám korlátozni vagy akár csak emberi méltóságában sérteni őt.
Nem tudom, hogy hány nő jönne egy ilyen képzeletbeli helyre letelepedni, de én nő létemre vagy elköltöznék egy ilyen országból, vagy ha nem lenne totálisan reménytelen a helyzet, akkor valami férfiakat felszabadító mozgalom berkein belül ténykednék.
# 13
Értem, hogy szerinted ez gáz, meg sajnálod őket, annak ellenére, hogy a saját döntésük, hogy ebből élnek.
De ugyanez fordítva természetes? Az nem gáz, ami nem pár országban megy a világon tömegesen, hanem gyakorlatilag szinte mindenhol, hogy nőket kaphatnak meg pénzért férfiak?
Olyan dokumentumfilmet láttál, ami a gyermekprostitúcióról szól, meg olyan nőkről, akik nem a szabad akaratukból végzik ezt a tevékenységet?
"De ugyanez fordítva természetes?"
Egyik sem természetes.
Miért van az, hogy ha egyes emberek nyomorúságáról vagy szenvedéseiről van szó, akkor mindig ott terem valaki, aki lehurrogja, hogy de nézd, nekik is ez a bajuk, őket mért nem sajnálod?
Szélsőjobboldali emberek jönnek mindig ezzel, hogyha például a zsidók 2. világháborús üldöztetéséről meg irtásáról van szó, akkor rendszerint felhozzák, hogy és a Don-kanyar áldozatait ki fogja sajnálni, és a palesztinokat ki fogja sajnálni?
Legyünk már elfogulatlanok: a prostitúció minden téren gáz, és ha valaki éppen a férfi prostitúció ellen emel szót, akkor ne relativizáljuk már a problémát azzal, hogy "és akkor a nők mit szóljanak?"
Ugyanúgy, ha a nők elnyomásáról van szó, sem korrekt azzal jönni, hogy "bezzeg a katonák, akik a háborúkban meghalnak, mind férfiak"...
Egyik sem az, nem szép dolog, a gyerek meg végkép nem, viszont tényleg jó ezt az oldalt megnézni férfi szemmel, hogy lássuk ez 2 oldalról működik.
Minden esetre én csak a kérdésre válaszoltam, miszerint a kérdező amit mennyországnak képzel el létezik már, de inkább pokol irányába megy. Sajnos ilyenkor a fantáziában mindenki szupermodell és szexisten, nem gondolnak bele, hogy itt csakis azok járnának jól akiket bottal sem piszkálnának meg.
Az is épp elég megalázó, hogy a gyengébbik nem fogja be pasit, úgy hogy ő nem akarja, ami egyenlő a megerőszakolással, csak a psi ebben a helyzetben nem ellenkezhet, ami mégrosszabb...
Nekem is egy könyv jutott eszembe. Karinthy-től az utazás faremidóba.
Kicsit elvont sci-fi, de a nőuralom benne a lényeg.
Számomra furcsa lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!