19+ éves lányok vagytok itt az ország keleti részéről?
Figyelt kérdés
nem írok privit senkinek csak kíváncsi vagyok h vannak-e :D
23/F
#ittvagytokevagysem?_:D
2015. ápr. 18. 23:23
2/10 A kérdező kommentje:
miért sajnos?
2015. ápr. 18. 23:24
3/10 anonim válasza:
Voltak páran, akikkel beszélgettem, hát eléggé csalódtam bennük. :)
4/10 A kérdező kommentje:
kíváncsivá teszel mit tettek h csalódtál?
2015. ápr. 18. 23:26
5/10 anonim válasza:
én is belebuktam egy Nyíregyházi lányba... pedig ő életem értelme lehetett volna... :(
6/10 anonim válasza:
Csak a szokásosat: hazudtak, hárítottak, volt, aki nyafogott, hogy senkinek sem kell, meg hogy ő milyen ronda stb., én mondtam, hogy nem az, és (hosszabb beszélgetés után) javasoltam, hogy találkozzunk személyesen is, erre kb. én voltam a hibás. Volt, aki előadta, hogy túl tökéletes vagyok, volt, aki mondta, hogy jelöljem meg fb-on, megtettem, írtam is neki, hogy velem beszélgetett, de se nem írt, se vissza nem igazolt, mert nyilván csalódott bennem, csak akkor lehetett volna benne annyi gerincesség, hogy ezt megmondja.
7/10 anonim válasza:
csatlakozom (azokhoz akik buktak). Én egy délkeleti gyakoris lánynál. de leszarom amúgy, van még sok nő akiknél lehet próbálkozni
8/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom h ilyen rossz élmények születtek, de szerintem itt ezen a környéken is vannak aranyos rendes lányok :)
2015. ápr. 18. 23:49
9/10 anonim válasza:
Azután mondd ezt majd, ha felszedtél egyet...
10/10 anonim válasza:
csatlakozom az leöttem szólókhoz... valahogy a tiszántúlon akárhány nő ismerősőm van/volt mindegyik mintha egymástól tanulta volna a hülyeséget... közel engednek aztán mikor akció lenne egyből behisztiznek és felszivodnak :( Ez nagyon tré...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!