Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19+ éves lányok vagytok itt...

19+ éves lányok vagytok itt az ország keleti részéről?

Figyelt kérdés

nem írok privit senkinek csak kíváncsi vagyok h vannak-e :D

23/F

#ittvagytokevagysem?_:D
2015. ápr. 18. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak.
2015. ápr. 18. 23:24
 2/10 A kérdező kommentje:
miért sajnos?
2015. ápr. 18. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Voltak páran, akikkel beszélgettem, hát eléggé csalódtam bennük. :)
2015. ápr. 18. 23:25
 4/10 A kérdező kommentje:
kíváncsivá teszel mit tettek h csalódtál?
2015. ápr. 18. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
én is belebuktam egy Nyíregyházi lányba... pedig ő életem értelme lehetett volna... :(
2015. ápr. 18. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak a szokásosat: hazudtak, hárítottak, volt, aki nyafogott, hogy senkinek sem kell, meg hogy ő milyen ronda stb., én mondtam, hogy nem az, és (hosszabb beszélgetés után) javasoltam, hogy találkozzunk személyesen is, erre kb. én voltam a hibás. Volt, aki előadta, hogy túl tökéletes vagyok, volt, aki mondta, hogy jelöljem meg fb-on, megtettem, írtam is neki, hogy velem beszélgetett, de se nem írt, se vissza nem igazolt, mert nyilván csalódott bennem, csak akkor lehetett volna benne annyi gerincesség, hogy ezt megmondja.
2015. ápr. 18. 23:31
 7/10 anonim ***** válasza:
csatlakozom (azokhoz akik buktak). Én egy délkeleti gyakoris lánynál. de leszarom amúgy, van még sok nő akiknél lehet próbálkozni
2015. ápr. 18. 23:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom h ilyen rossz élmények születtek, de szerintem itt ezen a környéken is vannak aranyos rendes lányok :)
2015. ápr. 18. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Azután mondd ezt majd, ha felszedtél egyet...
2015. ápr. 18. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
csatlakozom az leöttem szólókhoz... valahogy a tiszántúlon akárhány nő ismerősőm van/volt mindegyik mintha egymástól tanulta volna a hülyeséget... közel engednek aztán mikor akció lenne egyből behisztiznek és felszivodnak :( Ez nagyon tré...
2015. ápr. 19. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!