Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti előnyben részesítetek az ország különböző tájékairól származó férfiakat?
Figyelt kérdés
Hallottam például hogy vannak akik budapesti férfiakat előnyben részesítik vidékiekhez képest, fordítva is.
Ismerek olyat is aki még ezen belül is specializálódik és csak 2. vagy 3. kerületi pasit akar.
Mennyire jellemző az ilyen geográfiai igény?
#Zámbó #dzsimmi
2015. júl. 18. 00:13
1/4 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témákban: Zámbó, dzsimmi"
:DDD
Igen. Elsősorban a Csongrád megyeieket preferálnám, mivel kényelmeseb, ha nem kell 100 kilométereket utazni egy fiú miatt.
2/4 anonim válasza:
Na ez már mindennek a legalja a mai világban. :D És ezt férfiként írom.
3/4 anonim válasza:
Budapesten éljen.. Ezen felül teljesen mindegy, hogy hol van a szülőháza. Nekem szerencsém van, mert 40km-re van egymástól a családi ház, így van hogy egy hétvégén mindét szülő pároshoz látogatást teszünk.
4/4 anonim válasza:
Én nem voltam egy utazós típus (mondjuk BP nagyon környéke még belefért esetleg) az én párom szabolcsi (de pesten élt már több éve). Nekem nem volt feltétel, hogy kizárólag helyi lehet, más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!