Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért történik mindig ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig ez? Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Előjátéknál a testem rendesen reagál tehát benedvesedek jól de mire szexre kerül a sor fejben nem tudok ráhangolódni.Úgy érzem túl sok dologra kell figyelnem vagy nem tudom. Élvezem az együttlétet, jól esik, de eddig csak egyszer volt olyan amikor igazán bizsergett odalent akkor is azért mert közben elképzeltem magunkat kívülről. Szerintem az összes szeretkezésnek legalább olyannak kéne lennie de valamiért nem nagyon sikerül. Még sosem volt orgazmusom mondjuk ez engem annyira nem zavar. Önkielégítésnél mindig van csiklóizgatás által akár 5-10 perc után is de szex közben valahogy nem érzem olyan intenzíven ha csinálom is magamnak.:) Esetleg valami tanácsot tud adni valaki? Ja és összesen olyan 10-15 alkalommal szeretkeztem eddig szóval nem vagyok kétségbe esve csak a tanácsok érdekelnek.

2015. dec. 2. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
A párod nem tud kielégíteni. Mutasd meg neki, nézze végig hogy csinálod. Legközelebb ő is segítsen be, majd hagyd, hogy ő csinálja.
2015. dec. 2. 19:50
 2/2 Spiritrobber ***** válasza:

Neked kell szerintem megtalálnod azt a lelki békét ami miatt nem görcsölsz...

Szerintem nem kell odafigyelni semmire csak átadni magad az érzésnek, próbáld a nedvesedő érzést tovább vinni vagy csak szimplán elengedni magad, lazulj el és ne arra koncentrálj, hogy mit kellene érezned.

Az orgazmusról meg annyit, hogy próbáljatok más pózokat is.... mindenképp beszéljetek róla és türelmesen próbáljátok orvosolni a problémát.

2015. dec. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!