Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy fogadjátok ha hiányoztok valakinek?
Figyelt kérdés
Ha valaki nyíltan kimondja hogy hiányzol2015. dec. 1. 01:55
1/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ha valaki nyíltan őszintén beszél hozzám, azt mindig értékelem, kontextustól függetlenül.
2/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy külföldön vagyok és ezt sokszor hallom. Nemcsak a feleségemtől, hanem a gyermekeimtől is! Amikor ott sírnak a telefon másik végén! Próbálom elmagyarázni, hogy miért vagyok itt, ez hogyan segít rajtuk ... de én is könnyezem és nekem is hiányoznak. A nejem nyilván más tészta. Ő másért (is) hiányzik.
3/9 anonim válasza:
jól esik. és általában viszonzott is az érzés.
5/9 anonim válasza:
Valakit hidegen hagy, tapasztalat és még én érzem szarul magam.
6/9 anonim válasza:
A szeretet és a ragaszkodás egyik igaz jele.
7/9 anonim válasza:
Attól függ,ki mondja.Ha olyan személy,akit kedvelek vagy közel áll hozzám,akkor persze,hogy örülök neki,jó érzés,ha őszinte velem.
8/9 anonim válasza:
1: tudomásul veszem
2: megyek vissza csinálni a dolgomat
9/9 A kérdező kommentje:
#8 és nem zavar hogy valaki szenved a hiányodtól?
2015. dec. 3. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!