Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féfiak, miért nem fogadjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfiak, miért nem fogadjátok végre el?

Figyelt kérdés

Hogy ha van genetikailag sovány lány, akkor van genetikailag telt is?

Mert ha egy ilyen lány azt mondja, nem tud hízni, mindenki egyetértően bólogat, hogy hát igen, ilyen van:

[link]

De ha egy ilyen lány azt mondja, nem tud olyanra fogyni, mint az első, azt miért nem lehet elfogadni?

[link]

Nekem is ilyen az alakom, csak hosszabbak a lábaim, és nem sebészeti műalkotás az egész, hanem genetika (91-65-95)

De miért mondják sokan, hogy mi, telt nők csak a genetikával takarózunk?

2015. okt. 3. 09:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
A telt nő nem itt kezdődik, amit "teltként" linkeltél az a normális szerintem. Amit te írsz azok az extrém teltek, akik ugyanúgy meg tudják változtatni magukat, mint bárki más. Én férfi vagyok, 20 évig én is a genetikával takaróztam, de mit ad isten genetikailag meg tudtam szabadulni 35 kg feleslegtől, szóval nem a genetikára kell fogni, hanem normálisan kell enni, meg mozogni kell. Ennyi a nagy genetikai gordiuszi csomó.
2015. okt. 3. 09:24
 2/22 anonim ***** válasza:
17%

Na,akkor tegyük tisztába.

Van az edomorph,ezek a hízásra hajlamosak,vastag csontozatúak.Akit te linkeltél kb ilyen.

(Ők is le tudják vinni a testzsírt),de a vastag csontozatuk miatt,sosem fognak olyan esztétikusan kinézni,mint egy ectomorph,vagy mezomorph alkat.

2015. okt. 3. 09:32
 3/22 Költőnő? ***** válasza:
63%

a második nő nem telt, hanem teljesen rendben van most így. Aztán épp lehet, h genetikailag hajlamosabb a hízásra és oda kell figyelnie magára, de aki ezt tudja magáról, hogy ilyen; az figyeljen oda. Az első csajnak könyörgöm látszanak a bordái. Aki meg úgy tényleg úgy telt, h esetleg már nem gömbölyödik, hanem gömbölyű; ha zavarja-->tegyen ellene.

Genetika... az olyan, amilyen. Pajzsmirigy esetében se kell belenyugodni a 200 kilóba. Mozogni kell, meg nem zabálni. Meki meg tököm tudja meg döglés. Úgy észre sem veszi az ember és máris felszalad 5-10 kg

2015. okt. 3. 09:51
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Absolute nem kövér a második képen lévő nő. Az a normalis alkat, kívánatos.
2015. okt. 3. 09:52
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

10 túlsúlyos nőből 8 a genetikára fogja. Ugyan már...

(A második kép pedig nagyon messze van a telt alkattól)

2015. okt. 3. 10:10
 6/22 anonim ***** válasza:
75%
Nők, miért nem fogadjátok végre el, hogy nem a testalkatotok miatt nem kelletek a férfiaknak?
2015. okt. 3. 10:17
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
A második képen levő lánynak miért kéne fogynia? Szinte ugyanolyan vékony, mint az első képen levő.
2015. okt. 3. 10:20
 8/22 anonim ***** válasza:
8%

A nők talán elfogadják,hogy amiatt vagyok eléggé vékony testalkatú,mert genetikai adottság? Egyáltalán nem érdekli őket,max. kinevetnek érte,meg elítélnek...

És ezért levegőnek néznek,stb.

Pedig volt olyan időszak,mikor edzettem rá elég sokat,de semmi nem jött fel rám.

Jártam konditerembe is,és itthon is még hozzátettem.

Aztán mikor kevesebb időm lett,akkor is itthon edzettem,amikor volt rá minden nap egy kis időm.Ja igen és fel is írtam,mikor mennyit csináltam miből.

Megmutattam nővéremnek hogy mit szól hozzá,és nem hitte el,hogy én azt mind megcsináltam.És még kérdezte is,hogy az hogy lehet hogy semmi nem látszik meg rajtam? Hát mondtam neki,hogy ez ilyen...

24/F

2015. okt. 3. 10:26
 9/22 anonim ***** válasza:

Ti nők miért hiszitek azt,hogy az alacsony testzsír egyenlő a jó testel?

Hogy értsd mire gondolok.

Mind a kettőnek alacsony a testzsírja,de ez még nem mond sokat.

Rossz genetika/sosem lesz esztétikus:

: [link]

Jó genetika: [link]

2015. okt. 3. 10:28
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Az elhízott emberek kb. 3 százaléka az, akik valóban genetikai okok miatt olyanok amilyenek, a többi csak simán ész nélkül zabál és/vagy nem mozog eleget, ezt gy gyakorló dietetikustól tudom. A genetikailag sovány embereknél is ugyan ez az arány.

Az a gond a dagadt emberekkel, hogy 2 nap alatt várják a csodát, természetesen nem jön meg ennyi idő alatt a változás, így elkönyvelik magukat genetikailag kövérnek és folytatják ugyanazt az életmódot, amit ugyan addig. Ezért van az, hogy az ilyen ember-szerű képződmények vérig vannak sértve, ha szóvá merik tenni nekik a súlyproblémáikat, mert ugye illetlen dolog valaki a veleszületett betegségei miatt cikizni, a helyzet viszont az, hogy valójában csak lusták, helytelenül étkeznek és borzasztóan műveletlenek, ha rászánnának egy évet arra, hogy helyrejöjjenek simán helyre rakhatnák magukat, csak hát, mint azt az előbb is írtam, meglehetősen ostobák és hallani se akarnak olyan megoldásról, ami nem 3 nap alatt teszi őket topmodellé.

Én a magam részéről a VALÓBAN genetikailag kövér embereket elfogadom, ellenben azokat, akik csak szimpán azért ilyenek mert ßasznak mozogni és meggondolatlanul étkeznek (lásd. az USA lakosságának a 60 százaléka) nem tudom sajnálni és igenis az ilyenekbe egy kicsit bele kell rúgni az ő érdekükben, mert másképp nem állnak kötélnek.

2015. okt. 3. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!