Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féfiak, miért nem fogadjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfiak, miért nem fogadjátok végre el?

Figyelt kérdés

Hogy ha van genetikailag sovány lány, akkor van genetikailag telt is?

Mert ha egy ilyen lány azt mondja, nem tud hízni, mindenki egyetértően bólogat, hogy hát igen, ilyen van:

[link]

De ha egy ilyen lány azt mondja, nem tud olyanra fogyni, mint az első, azt miért nem lehet elfogadni?

[link]

Nekem is ilyen az alakom, csak hosszabbak a lábaim, és nem sebészeti műalkotás az egész, hanem genetika (91-65-95)

De miért mondják sokan, hogy mi, telt nők csak a genetikával takarózunk?

2015. okt. 3. 09:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%
Persze a dagadtság-gének okozzák, hogy 120kg-os lesz egy 160cm-es ember. Naná! Meg az egy kis csokika amit megesznek... ami igazából azt jelenti hogy ész nélkül tömik a képüket egész nap, nem mozognak, mindenhova kocsival/tömegközlekedéssel járnak. Én világ életemben vékony voltam, nem izmos, de nem is csontsovány. Azt hittem, hogy áá én sose hízok meg akár mennyi ehetek. És láss csodát, ahogy elköltöztem otthonról (vidék ---> BP) egyből eltunyultam, mindenhova villamossal meg busszal jártam, nem gyalogoltam, nem végeztem az év nagy részében semmilyen fizikai munkát és hoppá hirtelen elgyengültem, sörhasam nőtt, bár alapból vékony maradtam (alkat), de így még rosszabbul néz ki, hogy egy vékony felsőtesthez egy nagy zsírlebeny társul alul.
2015. okt. 3. 23:46
 22/22 anonim ***** válasza:

én meg világ életemben dagadt voltam, volt sok kifogásom, a betegségtől elkezdve, a génekig, aztán lett egy testépítő haverom, megtanultam hogyan kell enni, elkezdtem edzeni, és most 3 évvel később 110kg helyett 75kg vagyok és virul a fejem ahányszor tükörbe nézek...

30/f

2015. okt. 4. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!