Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féfiak, miért nem fogadjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féfiak, miért nem fogadjátok végre el?

Figyelt kérdés

Hogy ha van genetikailag sovány lány, akkor van genetikailag telt is?

Mert ha egy ilyen lány azt mondja, nem tud hízni, mindenki egyetértően bólogat, hogy hát igen, ilyen van:

[link]

De ha egy ilyen lány azt mondja, nem tud olyanra fogyni, mint az első, azt miért nem lehet elfogadni?

[link]

Nekem is ilyen az alakom, csak hosszabbak a lábaim, és nem sebészeti műalkotás az egész, hanem genetika (91-65-95)

De miért mondják sokan, hogy mi, telt nők csak a genetikával takarózunk?

2015. okt. 3. 09:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Lehet, hogy nem telt a 2., de meglehetôsen csoffadt teste van.

Az elsô képen szereplô lánynak meg jó alakja van, normális, vékony, sportos.

Sokan mondják itt az oldalon, hogy jobban szeretik a zsírosabb nôket, de igazából nem nagyon van így, a való életben.

Arról ne is feledkezzünk meg, hogy a túlzott elzsírosodás egy szint után már nem egészéges. A túlsúlyos emberek általában azért nem vonzóak, mert genetikailag az emberbe van kódolva, hogy a jó genetikájúhoz, egészségeshez, normálishoz vonzódj. Aki meg kövér, az valószínûleg egyik sem. Bár a 2. képen a csaj még normál kategóriába esik, de nem kell túlzásba vinni.

Én is voltam duci, ráadásul srácként, egy kis sport csodákat tud tenni.

2015. okt. 3. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
11-es vagyok, annyit még hozzátennék, hogy ha olyan az alakod, mint a 2. képen, akkor nem hiszem, hogy a társkeresésben emiatt gondod lenne. Ez teljesen átlagos nôo test, habár kicsit csoffadt, de az emberek nagy részének ez még az oké/jó kategória.
2015. okt. 3. 11:08
 13/22 mikeXxX ***** válasza:
100%
lehet én vagyok idióta de nem értem a kérdést ! mind a két lánnyal semmi baj a képen lehet túlságosan jó lányhoz viszonyítod magad vagy túlságosan lenézed magad ha eredeti képet raknál ki csak akkor derülne ki !
2015. okt. 3. 11:12
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Azért az nagyon vicces, hogy itt "csoffadtnak" írjátok Kim Kardashian testét, kíváncsi lennék, hogy néznek ki azok, akik ezt írják... Vagy hogy fognak kinézni annyi idősen, mert mondjuk 16 évesen nagyon más ám még a helyzet...

A kérdésben linkelt mindkét nő szerintem szép testtel rendelkezik, egészségesnek tűnik. Persze a mozgásukat kéne látni, az sokat elárul arról, hogy vékony-e és puhány, vagy valóban foglalkozik a teste egészségével.

Le kéne már szokni arról, hogy másokhoz hasonlítjuk magunkat. Én pl. 52 kiló vagyok 160 centis magassághoz, eleget mozgok (olyan heti 6-8 óra intenzív edzés megvan) és tetszik, amit a tükörben látok. Ezzel együtt olyan alkat vagyok, akinek a combja mindig vastagabb lesz a kifutómodelleknél.

Akkor is vastag volt, amikor 43 kiló voltam egy hirtelen jött betegség miatt, pedig a súlyom szerint akkor már kb. csontváz voltam. EZ a genetika. De hogy nem vagyok 65 kiló, az a saját munkám és felelősségem.

A combom-fenekem meg elfogadtam így, a pasimnak tetszik, mások is megnéznek, bókolnak időnként, most akkor mit szorongjak azon, hogy venezuelában egy kifutómodellnek vékonyabb a lába???

2015. okt. 3. 11:23
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Az első teljesen egészséges testalkat. Normál BMI indexel. A második nem telt csak egy kicsit vastagabb, de dugnám egy életen keresztül. Dagadtakat nem szeretem. Vastagabb csontozat meg nincsen. Aki el van hízva az tud fogyni. Nagyon kevés az aki betegség miatt ne tudna. Igazából szerintem azok is csak nagyon nehezen.
2015. okt. 3. 12:29
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy meg ezt alapvetően a nőknek kéne elfogadni.

Ha csak itt a GYK-n megnézzük, hány férfi és hány nő tesz fel kérdést női testsúlyra, alakra, vastagságra vonatkozóan... hát, asszem ez minket, nőket érdekel igazán.

2015. okt. 3. 12:31
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, lehet ujjal mutogatni, meg köpködni, de ez a véleményem, igenis csoffadt. Nincs baj vele, meg nem undorító, de az első képen lévő csajnak sokkal jobb a testalkata, mégpedig azért mert ugyanannzi izom van rajta, mint a 2-esen, csak a kettesen sokkal több a háj, és veletek ellentétben nem gondolom, hogy "annyira nőies, meg szexi", ha valaki hájas(abb). És igenis, az egyes testalkata nemcsak vonzóbb, de egészségesebb is, mint a kettesé, mert a zsírtól nem lesz valaki egészségesebb.

Felőlem lehet Kim Kardashien, Justin Bieber, Joe Jonas, Angelina Jolie valaki, ha nem tetszik akkor nem tetszik.

Egyébként még mindig hangsúlyozom, hogy nincs különösebb bajom a kettessel sem. 11-12 voltam.

2015. okt. 3. 12:35
 18/22 anonim ***** válasza:
14-nek, nem az utolsónak
2015. okt. 3. 12:36
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell velük foglalkozni. Csak azok nem hiszik el, hogy itt is szerepet játszik a genetika, akiknek fogalmuk sincs róla. Pedig tény, hogy vannak olyan embereke, akik ehetnek akármennyit...sportolhatnak akármit...se háj, se izom nem épül több a szervezetükbe! Ugyanúgy vannak olyanok, akik annyit esznek, mint egy kis madár..mozognak is, de világ életükben telt/duci kategóriába tartoztak. De én mindig azt mondom...mondhatod a vaknak, hogy virrad! Aki hülye, az az is marad... Felesleges magyarázkodni! Senki nem tartozik senkinek sem elszámolással! Ennyi.
2015. okt. 3. 16:24
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
A zsír nem genetika kérdése, hanem táplálkozás és testedzés... nézd meg akármelyik fitneszmodellt, egyik sem azért néz ki úgy, ahogyan kinéz, mert ilyen a genetikája, hanem mert évekig küzdött edzéssel és tiszta étrenddel azért a formáért...
2015. okt. 3. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!