Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világban a lányok többsége már 13-14 évesen nem szűz? Miért kell az ilyen korú lányoknak a diszkóban rázni a hátsójukat? Hol romlott meg ennyire az erkölcs?
A részeges, cigiző, éjszakákig kimaradó, erőszakoskodó taknyos fiúkért, akik felcsinálnak egy lányt, és életük végéig fizethetik az árat azért a 2 perc örömért, még mindig nem aggódik senki :'(
Mocskos nőközpontú társadalom ez...
Miért történnek rossz dolgok viszonylag normális emberekkel, miközben léteznek olyan söpredékek, akik komolyan azt hiszik, hogy a fiúkat nem kell nevelésben részesíteni, hanem a lányokat elzárni a világ elől?
Mellesleg kérdező (#21), lehetne pár tippem rólad?
- 25+
- egyedülálló
- szűz (nem a csillagjegyedre gondoltam)
Én is az vagyok, a koromat inkább nem írom le. Én meg a másik véglet vagyok férfiként. A nők sajnos kimaradtak az életemből.
Kérdezem én, egy kicsit sok a kérdés, de leírom őket sorban: miért ciki ez manapság, ha szűz valaki, mi változott meg? Ha valaki azt mondja, hogy ez a médiából jön, akkor én meg azt kérdezem, hogy miért kell minden hülyeséget elhinni, ami onnan jön? Ha pedig másoknak sikeresen át lett mosva a feje a média hülyeségeivel, akkor miért kell hinni annak, aki azt mondja, hogy ciki? Ilyen erős lenne a csordaszellem?
Egyszer valaki ezt kitalálta, hogy ez ciki, és aztán beadta a médiának? Ha ez így volt, akkor mi volt ezzel a média célja, hogy ennyire átvette ezt a nézetet, és elkezdte hirdetni világszerte? Ez vajon valami tudatos manipuláció lehet, hogy a késői szűz embereket lejárassák?
Végül is a szüzesség megtartásáról/elvesztéséről - sőt úgy összességében a szexualitás különböző korokban betöltött szerepéről hosszan, és érdekesen el lehetne beszélgetni, de sokan nem ismerik fel, hogy ez a téma nem merül ki a lányok hülyeségének és erkölcstelenségének boncolgatásában.
Szomorú...
Amúgy kérdező, kb annyira vagyok feminista, mint Emma Watson, köszi az érdeklődést (guglizz rá, egész korrekt kis u.n. beszédet nyomott le...)
# 25/26
nincs ebbe semmi új szerintem ez 20évvel ezelőtt is cikinek számitott.(főképp a szakmunkásiskolákban)szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!