Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban a lányok többsége már 13-14 évesen nem szűz? Miért kell az ilyen korú lányoknak a diszkóban rázni a hátsójukat? Hol romlott meg ennyire az erkölcs?

Figyelt kérdés
A baj ezzel az (az erkölcstelenségen kívül), hogyha meg szexuális bántás éri a lányt/nőt, akkor az egyből a fiú hibája. Nincs egyenlő bánásmód.

2015. nov. 27. 19:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a szex is hibás "termék". Be kéne tiltani.
2015. nov. 29. 21:10
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

A részeges, cigiző, éjszakákig kimaradó, erőszakoskodó taknyos fiúkért, akik felcsinálnak egy lányt, és életük végéig fizethetik az árat azért a 2 perc örömért, még mindig nem aggódik senki :'(

Mocskos nőközpontú társadalom ez...

Miért történnek rossz dolgok viszonylag normális emberekkel, miközben léteznek olyan söpredékek, akik komolyan azt hiszik, hogy a fiúkat nem kell nevelésben részesíteni, hanem a lányokat elzárni a világ elől?

Mellesleg kérdező (#21), lehetne pár tippem rólad?

- 25+

- egyedülálló

- szűz (nem a csillagjegyedre gondoltam)

2015. nov. 29. 21:49
 23/27 A kérdező kommentje:
Egy feministához van szerencsém?
2015. nov. 29. 21:54
 24/27 anonim ***** válasza:
Tényleg az első válaszolónak van igaza. Azért mert régen úgymond dicsőség volt a szüzesség ma meg mar ciki. Én még szűz vagyok. Néha tényleg kellemetlen helyzetbe hoznak mások mikor beszólogatnak emiatt.
2015. nov. 30. 07:51
 25/27 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok, a koromat inkább nem írom le. Én meg a másik véglet vagyok férfiként. A nők sajnos kimaradtak az életemből.

Kérdezem én, egy kicsit sok a kérdés, de leírom őket sorban: miért ciki ez manapság, ha szűz valaki, mi változott meg? Ha valaki azt mondja, hogy ez a médiából jön, akkor én meg azt kérdezem, hogy miért kell minden hülyeséget elhinni, ami onnan jön? Ha pedig másoknak sikeresen át lett mosva a feje a média hülyeségeivel, akkor miért kell hinni annak, aki azt mondja, hogy ciki? Ilyen erős lenne a csordaszellem?

Egyszer valaki ezt kitalálta, hogy ez ciki, és aztán beadta a médiának? Ha ez így volt, akkor mi volt ezzel a média célja, hogy ennyire átvette ezt a nézetet, és elkezdte hirdetni világszerte? Ez vajon valami tudatos manipuláció lehet, hogy a késői szűz embereket lejárassák?

2015. dec. 2. 01:44
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Végül is a szüzesség megtartásáról/elvesztéséről - sőt úgy összességében a szexualitás különböző korokban betöltött szerepéről hosszan, és érdekesen el lehetne beszélgetni, de sokan nem ismerik fel, hogy ez a téma nem merül ki a lányok hülyeségének és erkölcstelenségének boncolgatásában.

Szomorú...

Amúgy kérdező, kb annyira vagyok feminista, mint Emma Watson, köszi az érdeklődést (guglizz rá, egész korrekt kis u.n. beszédet nyomott le...)

2015. dec. 2. 02:33
 27/27 anonim válasza:

# 25/26

nincs ebbe semmi új szerintem ez 20évvel ezelőtt is cikinek számitott.(főképp a szakmunkásiskolákban)szerintem

2015. dec. 20. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!