Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudom, ha orgazmusom van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha orgazmusom van?

Figyelt kérdés

Nagyon sokoldalt elolvastam ezzel kapcsolatban, de nem jutottam előrébb.

Megfelelő férfi híján még szűz vagyok, ugyanakkor sokat maszturbálok.

Így nem lehet eljutni a csúcsra?

Azt olvastam, hogy ha egy nő nem tudja biztosra, hogy volt e már orgazmusa, akkor nem volt. Meg hogy azt érzed...stb. De azt is olvastam hogy mik a jelei és milyen érzés.

Olyan már volt, hogy hatalmasat élveztem és utána tökéletes nyugalomban, mondhatni, mintha kómás lennék, vagy lebegnék, csak feküdtem csukott szemmel vagy 10 percig...

De nem tapasztaltam semmi remegést és nem akartam minden áron sikítozni, utána sem éreztem remegést. Legfeljebb tökéletes kielégültséget. De azért azt sem mindig...

2015. nov. 27. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A leirtak alapjan mar eltel at orgazmust:)

Ha szeretnel errol beszelni privatba megtalalsz

2015. nov. 27. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár én férfi vagyok, nekem sokmindentől függ, hogy milyen az orgazmusom, néha jobb, néha semmi szinte.
2015. nov. 27. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy volt. Ha valaki nem tudja mi az, akkor nincs.
2015. nov. 28. 06:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is átélted már az orgazmust. Ezek erre utalnak.

Az orgazmus az egy robbanásszerü érzés. Nem lehet jobban leírni v elmondani.

2015. nov. 30. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
A leírásod szerint volt már orgazmusod.
2015. nov. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!