Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy tízszer is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tízszer is elélvezzen egy nő (vagy többször) egy dugás alatt?

Figyelt kérdés

Ez nekem annyira lehetetlennek tűnik.

És az mit érez mikor ilyen sokszor elélvez,aki esetleg képes rá?

2015. nov. 27. 16:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerencsére nálad okosabb vagyok. Gondolkodj csak el, miért süllyedtél erre a szintre. De nyugi, van megoldás a frusztrációdra.

Valóban volt részem benne, mert kíváncsiságból már kértem meg barátnőm. És képzeld el, a lány barátaimmal is került már ez szóba, amikor mesélték, hogy 1-2 ágyban gyenge pasinak hogy játszották el a dolgot. És, hogy utána mekkora önbizalmat kaptak szegények...

2015. nov. 28. 02:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Bi lány vagyok. Ugyan nem szex közben, de az egyik volt barátnőm masztinál el tudott menni nyolcszor. Amikor ezt elmeséltem a legjobb barátnőmnek, ő úgy döntött,hogy megfölözi, neki 10-et sikerült.:D
2015. nov. 28. 06:02
 23/26 anonim ***** válasza:
56%

Csak tudnám mire fel ez a túlzott önhittséged. Imádom ezeket a "nálad okosabb vagyok" nyomikat a neten. :D

Attól hogy a te lánybarátaid olyan gyenge teljesítményű gyerkőcökkel kerültek ágyba, akiknek színlelni kényszerültek az orgazmust, attól te még nem leszel abban a pozícióban, hogy megítélj, vagy véleményt alkothass rólam kisbarátom. A kioktató stílusod is eléggé lealacsonyodott szintű, holott kb szart se tudsz.

Vagy legalábbis úgy viselkedsz itt, mintha te a női test szakértője lennél, és rajtad kívül senki se tudná, mi történik egy nő testén belül. Gusztustalan egy viselkedésforma, pont hogy ez tűnik frusztráltnak és komplexusosnak. Nagyon jól tudom, mi történik, amikor összeszorítják az izmaikat, legtöbb barátnőm igen erős izmokkal rendelkezett odalent, csakhogy én az orgazmus pillanatáról beszéltem te majom. Más a kettő, a sima összehúzás szándékos, az orgazmusnál viszont önkénytelen az összehúzódás és kb 3-szor erősebb is, tudnád, ha lettél volna már nővel. Úgyhogy ne itt trollkodj, hanem nyúlj bele végre egy punciba, ha már a lánybarátaiddal csak beszélgetni tudtál erről, megtapasztalni biztos nem engedték meg neked. Na szia.

2015. nov. 28. 08:51
 24/26 anonim ***** válasza:
35 vagyok szerencsére láttam már ezt-azt de csak 1x találkoztam ilyen csajjal. Szóval van de ritka..akkoriban még én is bírtam 5-6ot fiatal kanként
2015. nov. 29. 03:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsit hihetetlennek tűnt nő létemre ez a dolog, de szerintem el kell fogadni, hogy vannak akik képesek ilyenre. Én előjátéknál maximum egyszer tudok elélvezni de az olyan intenzív, hogy teljesen elveszi minden energiám. A szexet meg elejétől a végéig élvezem, de teljes elélvezés maximum egyszer van vagy össze se jön (amit nem bánok, mert alapból nagyon élvezetes a szex ügyes partnerrel). A multiorgazmus tanulható, de én nem szeretnék az orgazmus megszállotja lenni. Így is volt már sokszor, hogy rágörcsöltem a dologra és nagyon szerettem volna elélvezni és pont ez akadályozott meg benne. Szóval összegezve, valahol biztos vannak ilyen nők és ha szerencséd van találkozol is ilyennel csak sajnos a kisebbségbe tartoznak.
2015. dec. 1. 22:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Minden férfi tudja hogy a nők 10-20 szor kielégülnek ha Ő megkeféli őket!

De ezt a történetet élőben nőtől még nem hallottam!

Ha megujjazom, és közben elnyalom a párom, akár el is utazhatnék 1-2 napra! (míg megint kedve lesz)

F/60

2015. dec. 1. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!