Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most próbáltam meg először leszopni magamat és sikerült de utána 10 percig fájt a hátam és a mellkasom ez károsodást okoz a gerincben vagy akármilyen bajt, ha többször csinálnál?
*folytatom
Ha hirtelen, éles fájdalmat érzel a hátadban, az káros lehet. A tompa, sajgó fájdalom nem feltétlenül.
Btw. azért nem jó, ha rászoksz az önszopásra, mert utána egy lány sem tudja majd olyan jól csinálni, mint te saját magadnak.
Fojtasd mindenképpen mert ez a legjobb maszti módszer. :) Főleg ha kellemes volt! :) Én már hosszú évek óta szopom magam napi szinten, és semmi baja a gerincemnek. Végezz nyújtó gyakorlatokat, amik a háti izmokat nyújtják.
Amikor bemelegítés és nyújtás nélkül szopod magad, akkor szokott ilyen lenni. :) De ha bemelegítesz és nyújtasz egy kicsit, akkor nem okoz semmilyen károsodást. Lényeg a fokozatosság, ne akard egyből tövig bekapni magadnak. :) Ha már nyújtottál egy kicsit, és rendszeresen csinálod minden nap, akkor viszont edzésben fogsz maradni, megszokja a gerinced, nem fog fájni. Én már több ezerszer leszoptam magam az évek során, és semmi baja a gerincemnek. :)
És amúgy hogy tetszett az érzés? Milyen volt szopni és meddig bírtad? A szádba élveztél? Ha igen, akkor te is lenyelted? Én leszoktam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!