Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy tízszer is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tízszer is elélvezzen egy nő (vagy többször) egy dugás alatt?

Figyelt kérdés

Ez nekem annyira lehetetlennek tűnik.

És az mit érez mikor ilyen sokszor elélvez,aki esetleg képes rá?

2015. nov. 27. 16:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetséges! Már az első barátnőm, akivel elvesztettem a szüzességem, első alkalommal elment vagy 12-14 alkalommal. Nem viccelek, nagyon hajlamos volt rá, nem feltétlenül attól, hogy én olyan jó vagyok, de nem ő volt az utolsó, több másik lánnyal is összejött a 10-nél több orgazmus is. :)
2015. nov. 27. 18:55
 12/26 anonim ***** válasza:
44%
Lehetséges, de hihetetlenül ritka. Ritkább annál, ahányan itt előadják. Nem véletlenül téma sok helyen az orgazmus színlelése. De ahogy látom, sok pasi megkapta az önbizalomlöketet a dologtól... :D
2015. nov. 27. 20:34
 13/26 anonim ***** válasza:

Persze, 10! :)

Hihetetlen mennyi orgazmust színlelő csaj van!

2015. nov. 27. 20:41
 14/26 anonim ***** válasza:
12, 13, akkor lehet veletek van baj, ha ti csak a színlelésben hisztek. :D
2015. nov. 27. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:
30%

#14: Nem csak a színlelésben hiszek, írtam, lehetséges, de ritka. És nem, nem azok nyomnak le a lányoknál 10 orgazmust, akik péntek este 9-kor gyakorkérdéseken írogatnak. :) Főleg nem ennyi, ahány ennél a kérdésnél van. Ideje lenne szembenézni a valósággal: Színlelt a csaj.

A teljesítményem miatt pedig felesleges aggódnod! Ugyan, nem voltam túl sok csajjal, de 1 menet alatt (betenni-kivenni, előjátékot nem számolva), megvolt a 2. És őszinte lányokkal szeretek összejönni. :)

2015. nov. 27. 21:22
 16/26 anonim ***** válasza:
56%

Lehetséges, még pasiban is. Sokan nem szokták elhinni persze... de csak azért mert még nem találkoztál személyesen valamivel, még létezhet. A déli sarkon sem voltál, az űrben sem próbáltad ki az utazást, mégis elhiszed, hogy van ilyen és olyan nagyjából amilyennek leírják.

Én például multiorgazmusos pasi vagyok, ami azt jelenti, hogy egy meneten belül megtanultam különválasztani az ejakulációt (spriccelést) és az orgazmust. Amikor orgazmusom van, eldönthetem h akarok-e spriccelni és ha nem spriccelek bármennyi újabb orgazmusom lehet még. Ugyanis a farkam addig nem kókad le, amíg nem spriccelek. Egy átlag menetben 5-6x simán elélvezek.

Nőként még könnyebb is a helyzet, hiszen ott nincs ilyen arousal vesztés orgazmus után. Ott ami gond lehet az a túlérzékenység, ahogy a kérdező írta. De az orgazmuskészség fejleszthető, akár nő vagy, akár férfi. Én már voltam olyan nővel, aki annyira sokat élvezett, hogy maga se tudta megszámolni. Voltam olyannal, akinek egymásba értek az élvezései és nem is lehetetett szinte elkülöníteni... illetve olyannal is, aki 10 percen keresztül folyamatosan az orgazmus állapotában volt, még pózváltás közben is csak élvezett és nem megjátszotta. Szimplán nagyon jó orgazmikus képességei voltak alapból és erre jött még rá, hogy tanítottam neki további dolgokat hogyan fejleszthetné.

Szóval ez azért nem science fiction, létező dolog, az más kérdés hogy van, akinek kevesebbet, másnak meg többet kell dolgoznia ezért, de hiszem, hogy elegendő munkával, tudatossággal és kitartással bárki számára elérhető.

2015. nov. 27. 23:06
 17/26 anonim ***** válasza:
56%

15-ös te meg egy igazi gyökér vagy. :D Eleve mérhetetlen ostobaság összekötni a gyk-n írogatást, az orgazmusok számával. Ergo, ha ide írok, akkor nem lehettem olyan csajjal, aki elment egy aktus alatt 10-nél többször? :D Honnan tudod fa**arcúkám? :D Ott voltál? :D

Képzeld én ott voltam, és mindahányszor éreztem, hogy a megfeszülő hüvelye megpróbálja kipréselni a vért a micsodámból. :D Tudod, hogy mit érzek, tisztában vagyok, mikor mi történik, a színlelés más tészta te barom. Ha dugtál volna már nővel, akkor tudhatnád, hogy mikor élvez el. De ha te itt írogatsz, akkor egész biztos még szűz vagy. Remélem érted az iróniát. Barom.

2015. nov. 27. 23:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Tudom*
2015. nov. 27. 23:44
 19/26 anonim ***** válasza:
29%
#17: Ez a hozzászólásod még többet mondott rólad! :) Nőj fel és lépj túl a primitív érzelmi kitöréseiden és komplexusaidon. Aztán ülj le beszélgetni egy növel, hogy mi történik, ha összeszorítja ott az izmait. (Elárulom, összehúzódik.)
2015. nov. 28. 00:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Fú de k**va okos lehetsz. :D Ha ekkora tapasztalatod van a színlelésben, akkor neked valószínűleg sok részed lehetett benne. ; )
2015. nov. 28. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!