Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek könnyen elélvez a párotok?
Nehezen van orgazmusa a páromnak,ritkán,(az is csak csikló és saját kezével),sokszor kedve sincs kielégülni,és sosem kezdeményez,de azért valamikor rá lehet venni hancúrozni,de iszonyat teljesítményt igényel,amit nem mindig tud az ember!
Nehezen tudom a kézimunkára is rávenni,hogy ne mindig szex legyen!
Valamikor hónapokig nincs semmi!Kicsit lehangoló ,hogy 40 évesen így vagyok,és elhagyni nem akarom!
Könnyen, akár a kezemtől, nyelvemtől, dugástól, análisan is. Egy szex alatt 2-3x és sokszor spriccelve.
Kérdés, hogy csak veled van -e így a párod, vagy mással is?
41/F (- 47/N)
Volt párom, sokszor nagyon hamar el tudott élvezni, mert annyira fel volt izgulva. Volt hogy épphogy, csak simogattam a punciját, fél-1 perc alatt elélvezett.
Mindig törekedtem arra, hogy már az előjáték alatt elélvezzen. Izgalmi állapottól függően, kb. 1 perctől, 15 percig. Na meg az se mindegy, hogy a puncira összpontosítottam, vagy ingereltem, minden tájékon.
Sosem kezdeményez?
Fáradt? Stresszes? Mert ha igen, akkor férfi, vagy nő, de nehezebben jön lázba.
Kedve sincs kielégülni? Nem akarja a szexet tulajdonképpen csak azért teszi, mert Te szeretnéd?
Ez a fő ok szerintem, hogy nincs meg benne a vágy, nem kívánja a szexet, a másikat.
Mindig ilyen nehéz volt kielégülnie, vagy mostanában fordul ez elő? Történt-e valami azóta köztetek, a munkahelyén, a családban, a gyerekekkel?
A nők érzékenyebben reagálnak. Ezt is érdemes végig gondolni.
Nekem az a meglátásom, hogy sok mindent érdemes lenne megbeszélnetek, hiszen a szex a jó kapcsolat alapja. Ez egy párkapcsolatban, vagy házasságban ha nem működik, akkor az elhidegüléshez vezet, aminek a következménye, hogy ha valaki otthon nem kapja meg, akkor megkapja majd máshol, mástól. Ez a párodnak sem lenne jó, tehát meg kell értenie, hogy őszintén nyíljon meg, mondja el mi bántja, mit szeretne másképpen.
Csak így lehet segíteni ezen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!