Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap közösültem barátnőmmel. Volt néha olyan érzésem hogy elmegyek, ekkor persze megálltunk 10-15 mp-re de nem húztam ki belőle. Ez mekkora veszély forrást jelenthet? Gumi nélkül csináltuk.
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 05:45
1/18 anonim válasza:
Semekkorát en az utolso pillanatban szoktam csak kivenni gumi nélkul
3/18 anonim válasza:
Gumi nélkül mindig kockázatos mert az előváldék is tartalmaz kis számban spermát.
Azt pedig nem érzed de szinte folyamatosan szivárog
4/18 anonim válasza:
Bármilyen fogamzásgátlásról szóló szakirodalomban olvashatod (google, netán könyvtár!!!!!!), hogy a teherbeesés kockázata mindig jelen van. Ráadáaul a megszakításos közösülés az egyik leg megbízhatatlanabb technika. De hajrá én is így csinálom a párommal, bár mi a gyerekprojektet jövõ nyárra tervezzük és megbeszéltük, hogy nem baj, ha véletlenül hamarabb kerül rá sor. Szóval, ti döntötök.....
5/18 anonim válasza:
6/18 A kérdező kommentje:
Az ötből két értelmes válasz érkezett.Nekik köszönöm.Azt olvastam hogy az elővőladék 0.01%ban tartalmaz spermát.
2015. nov. 26. 07:46
7/18 anonim válasza:
Hülye kérdésre nehéz értelmes választ adni!!Én meg azt hallottam,hogy ha gumi nélkül szexel valaki soha nem lehet terhes........akkor mától belesprickolsz csak azért mert most meg ezt hallottad...vagyis olvastad...
8/18 anonim válasza:
Keves szazalekban tartalmaz az elovaladek spermat de ezzel inkabb nejatszatok ha meg gond lenne egy bebi erkezese...
9/18 PearlDiver válasza:
Maradjunk annyiban hogy nem te lennél az első akinek így lesz gyereke. Kicsinek tűnik az az 1 ezrelékes esély, de attól még ott van, és még mindig sok nagyságrenddel több, mint az esélyed a lottó ötösre. Remélem nem akartok egy túl korán jött babát nevelni, abortuszt meg még kevésbé. Úgyhogy jobban tennétek, ha védekeznétek.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Annyi kérdésem lenne hogy a terhesség kialakulásának vannak észlelhető előjelei az első pár hétben?
2015. nov. 26. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!