Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Mi a bánatot takar az a szexchat??
2/8 anonim válasza:
Sosem értettem ez mégis miért jó bárkinek is...
3/8 anonim válasza:
Mi már valószínüleg ilyen tudatlanul fogunk meghalni.....én nem csak azt nem tudom elképzelni mi ebben a jó,hanem hogy néz ez ki egyáltalán......de lehet jobb is....én ilyen maradi vagyok,hogy nem az interneten élek szexuális életet....
6/8 anonim válasza:
ingyen nem éri meg.
inkább költs rá egy keveset.
nem éri meg évekig próbálkozni, ahelyett, hogy néha egyszer fizetnél érte
8/8 anonim válasza:
Úgy, hogy nem belépsz, s, letámadod, hogy ""chatszex?", hanem beszélgetsz vele, s észrevétlenül tereled a szót.
Mire észreveszi, fel kell, hogy legyen izgulva, különben buktad.
Nem a hol a kérdés, hanem a hogyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!