Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Szerintetek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szerintetek miért nincs barátnőtök?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 09:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mert az elvárásaimnak nem felel meg egy létező nő se.
2015. dec. 1. 06:36
 22/28 anonim ***** válasza:
Mert nem fogok még egy kib...szott ku...vának esélyt adni, hogy tönkretegyen, és padlóra küldjön.
2015. dec. 1. 10:53
 23/28 anonim válasza:
Nekem eddig azért nem volt, mert nem akartam. Most hogy nagyon vágytam egy kapcsolatra, egy lányra akivel mindig jól érzem magam, elkezdtem beszélgetni valakivel és alakul a dolog.
2015. dec. 1. 19:04
 24/28 anonim válasza:
11: Próbálkoztál mostanában lánynál hogy ezt mondod?
2015. dec. 1. 19:05
 25/28 anonim válasza:
14: Mivel nagyon sok lány barátom van, így tudok erről nyilatkozni. Egyszer mostanában megkérdeztem őket hogy mi vonzó egy fiúban, mit néznek meg rajta, mire kíváncsiak vele kapcsolatban ha leszólítják őket. Az ÖSSZES azt mondta kivétel nélkül, hogy elsőnek is legyen a srác közvetlen, másodjára pedig legyen ápolt. Ha ez a kettő megvan, az már fél siker minden lánynál.
2015. dec. 1. 19:09
 26/28 anonim válasza:

Skacok erős kifogásszagot érzek.

De most komolyan "átlagos vagyok"!

Tegyél ellene. Ha cingár testalkatú vagy kezd edzeni. Nem kell rögtön nagyban kezdeni. Én anno napi 2x10 fekvőtámasszal kezdem és fokozatosan emelgettem. Otthon is jó, pár alkalomnál én se láttam többször konditermet. Persze nem lesz rövid idő, egy év tuti kell neki, ha mondjuk csak napi 10-15 percet szántok rá összesen(értem hogy az embernek nme lehet mindenre ideje). De persze nem muszáj és 1 év múlva még mindig csak sírtok, hogy milyen cingár vagyok.

folyt.köv.

2015. dec. 9. 21:26
 27/28 anonim válasza:

folyt.

A másik: társaság.

Megértem, hogy nem mindenkinek könnyű a társalgás/ismerkedés, nekem is volt ilyen időszakom. Erre azt tudom mondani, hogy kezdj el valami olyannal kicsit többet foglalkozni ami igazán érdekel. Voilá, van beszédtémád is. Ehhez még kell egy kis gyakorlás és rutin is. Persze, itt jön hogy "nem megy, félek, sok csalódás, stb.". Igen, valahol az élet ilyen. Minden sikeredre jut majd 4-5 csalódás. Mert az élet ilyen. De te ettől lehetsz jobb. Mert tanulhatsz belőle. Mint amikor meghalsz egy gépes játékban, ahol x útvonalon mentél. Újrakezded, vagy megpróbálod az y irányt, vagy kigondolod hogy tudsz mégis úgy menni x irányba hogy ne halj útból. Vagy megunod idővel, vagy csinálod amíg nem sikerül. És a siker egy jóleső érzés. Apropó siker. Kezdj az életedben olyan dolgokat csinálni, amitől sikeresebbnek mondhatod az életed. Idővel ha ezt mások is észreveszik, akarnak majd belőle egy szeletet. Ők is jobban keresis madj a te társaságod.

to be continoued

2015. dec. 9. 21:27
 28/28 anonim válasza:

final chapter(remélem)

Továbbá, csajozás. "10E-ből 9999 elküldött". Ja, talán volt valami hiba amit mindnél elkövettél. Mivel nincsenek telepatikus biszbaxjaim, nem fogom minden egyes embernél tudni, hogy mi a hiba. Tehát jön a B opció:próbáld meg saját magad orvosolni(esetleg barátaoddal, remélhetőleg van ilyened is). Ebben a gogli remek pajtásod lehet. Biztos vagyok benne hogy vannak magyar PUA (ismétlem PUA!!) fórumok, ahol egy új világ nyílik meg előtted, amiről még talán nem is hallottál. Angolul meg aztán tuti tele lesz a net velük. Még a csajozással kapcsolatos irodalmakat is tömkelegeével találhatod, ha már eléggé elmélyültél a dologban. Pl. Tao of Badass. Nem azt mondom, hogy rendeld meg nemtomhány dollárért. Anno én is megtaláltam valahol pdf-ben. Csak akarat kérdése. De inkább ajánlom a fórumokat, ott inkább találz naprakész infókat.

Persze lehet nyafogni is. De az nem fog az életben előrevinni.

2015. dec. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!