Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek miért nincs barátnőtök?
Nem az a típus vagyok, aki bejönne a mai lányoknak.
Nem szeretek bulizni és nagy tömegbe járni. Nem iszok alkoholt, nem dohányzok. Alacsony vagyok. Nem vagyok jó anyagi helyzetben.
Az érem másik oldala:szeretek túrázni járni, biciklizni, edzőterembe járni. Őszinte és gondoskodó ember vagyok. 22F
Szerintem sok srác aki felsorol itt 100 indokot csak egyet felejt el. A legfontosabb indokot, hogy miért nincs barátnőtök!
Azért, mert nem mentek oda lányokhoz beszélgetni és nem hívjátok el utána őket randira! Na ezért nincs barátnőtök. Semmit nem számít az összes többi!
Nincs önbizalmam, ha nőkről van szó, ellenben minden másban igen.
Átlagos külsejű vagyok. Átlagos magasság, átlagos testalkat, átlagos arc...
Nem vagyok bunkó és lenéző a nőkkel és ezért csak barátzónába kerülök.
24F
Amit az első írt az rám is teljesen igaz.
Nagyon gátlásos vagyok,semmi önbizalmam sincs.
Több oka van:
Jelenleg nulla a szociális életem, 1-2 baráttal tudok csak találkozni, és az is csak hétvégén. Most épp melóhely váltás alatt állok, a régin már lejárt a szerződésem, az új helyről még nem szóltak, ahová jelentkeztem. Így jelenleg itthon vagyok. Alig mozdulok ki, mert nincs kivel, mint írtam. Kissé gátlásos is vagyok, mert többen macisnak mondanak, hiába vagyok nagyon magas, általában nem vagyok a nők ízlése, holott már volt néhány kapcsolatom. Persze még az egyetemen, meg utána 1-2, de sajnos nem volt szerelem, így szakítottunk hamar.
A legnagyobb problémám a lakóhelyem. Kisváros, szórakozási lehetőség nulla, ismerkedési lehetőség nulla [tudod nekem nem szokásom a facebookon ismerkedni, hogy csak úgy ráírok 20 csajra, aztán csak lesz valamelyikkel valami]. Kocsim nincs, mostanság elég csóró is vagyok, bár a családom átlagnál kicsit jobb modú, 1-2 fokkal. Vagy erős átlagnak írnám le ezt. Sajnos sokat számít ez a nőknél, akárki akármit mond. Nem arról van szó, hogy ne tudnám meghívni néha erre-arra, hanem az, hogy jelenleg nincs rendszeres havi bevételem, elmegy a pénzem telefonszámlára stb.-re. Szóval, szerintem nehéz a helyzetem, és ha nem szólnak hamarosan az új melóhelyről, hogy kezdhetnék, akkor durván meg leszek lőve, mert nem tudok utazgatni hetente állásinterjúkra Budapestre, vagy más nagyobb városokba. Hiszen nem lenne pénzem arra.
-nem kezdeményezek senkinél.
-nincs akire tényleg hajtanék.
-nincs időm élni se.
stb.
Azért mert 20 éves koromtól, 6 éven át csak sértegetéseket és nyilvános megalázások sorozatát kaptam, ok nélkül csak a külsőségeim miatt. Porrá zúzták a lelkem, már tervben volt, hogy itt hagyom a Földet, de szeretek élni még ha a női nem szörnyként tekint is rám és párkapcsolat meg szex nélkül kell élni, akkor is. Az utóbbi 4 évben, rá se mertem pillantani egy lányra sem. 24 éves korom óta tettem és teszek is a testemért minden nap, de az se számít. Az nagyon érdekes, hogy a férfi nemtől csak pozitív véleményt kaptam ebben az évtizedben, példának okáért: Jó fej srác, jó kiállású, jó képű, és még ami nagyon durva volt, szépfiú kategória. Ezen jót nevettem, mert ha úgy lenne akkor legalább egy lány akadt volna aki nem becsmérli a külsőm és legalább ismerkedni/barátkozni akart volna. Sajnos nincs bennem búza hajlam, a puncit imádtam és ez így is marad (legalább képernyőn keresztül imádhatom)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!