Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szűzként szexpartner kereső oldalra regisztrálni?
"Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy miért a francért válaszoljak egy oldalon keresztül valakinek..."
Mert jól esik(?) Másképp nem érdemes. :)
Végül megpróbálkoztam egy oldallal, eddig minimális siker.
Szerintem felejtős, nagyon lehangoló, hogy még egy csát válaszolni is lusták, pedig nem épp fullos nők, csak tényleg annyi az üzenet hogy nincs is idejük ilyenre.
Én ehhez képest csak nagyon-nagyon bizarr melegektől kaptam nagyon-nagyon bizarr üzenetet.
Olyan nők akik az utcán örömmel beszélnének velem (csak én beszari vagyok) az ilyen társkeresőkön királylányok lesznek, és le se tojnak.
Nem az én lelki világomnak való.
Törlöm a profilom a farkammal meg majd lesz ami lesz. :D
Osztan az jobb lenne, ha udvariassagbol futnanak nehany kor uzenetet veled azok a csajok, akik mar eldontottek hogy nem jossz be nekik? Csak az idodet rabolnak, meg felesleges illuziot keltenenek. Inkabb valaszoljon szazbol egy, de az komolyan is gondolja hogy tetszem neki.
Tinderezz, ilyen szempontbol az a leghatekonyabb, ingyenes, es meglepoen jo nok vannak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!