Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szűzként szexpartner kereső oldalra regisztrálni?
de várj! fiú vagy ugye? Te hirdetnéd magad? illetve csajokat vagy srácokat várnál?
ezekre válaszolj mert nem mindegy!
1
De szerintem te félreérted, tényleg szexpartner kereső oldalra gondolok és nem a kamura ahol "fizetős nők" vannak.
Én vagyok az az 1.
A fizetős lányok oldalai pont nem kamuk!ha belegondolsz, ők ebből élnek, nem éri meg kamuzniuk. inkább az ingyenesek azok.
oké. felregisztrálhatsz, veszteni valód nincs. szerintem a huszon éves lányok nem pont szűz srácokra vágynak, na de ki tudja.
Illetve!
Ne feledkezzünk meg a MILF-ekről sem! ők szerintem simán látnának ebben/ benned fantáziát, ők bele vezetnek a tutiba, csak kérdés, hogy ilyen helyeken vannak-e ilyen nők.
5
Ez jó hír, szeretem az idősebb nőket.
#8:
Honnan tudod, hogy szereted őket? Hiszen ugye szűz vagy, így nem próbáltad őket, nem tudod mit nyújtanak (vagy mit nem).
Ki kell kelni a gép mögül, és kipróbálni a "csajozás" funkciót!
Belénk van kódolva!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!