Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudhatom, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a barátom jobban szeret mint az előző barátnőjét? Nagyon kíváncsi vagyok rá

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
10. Nem is komolyan gondoltam, de hát valamit válaszolni kellett erre az értelmes kérdésre, azt, amit a kérdező hallani szeretne... :D
2015. nov. 22. 15:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam. Sorry csak itt annyi ember van akinek intelligenciája egy autista kis kaviccsal vetekszik hogy már nehéz eldönteni mi a vicc és mi a komoly.
2015. nov. 22. 15:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha szex közben még nem szólított az előző csaja nevén, akkor ne gondolkozz rajta... ha igen... hmm hmmmm
2015. nov. 22. 15:49
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Veled van, és nem az előzővel. Szerinted?
2015. nov. 22. 15:53
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

"Veled van, és nem az előzővel. Szerinted?"

Khmmm...hát ez azért még nem jelenti azt, hogy jobban is szereti. Mert lehet az előző kapcsolatában a lány dobta, de attől ő még szeret(het)i (tehát nem ő ábrándult ki belőle). Attól még össze fog jönni mással.

2015. nov. 22. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Én mások fejébe nem látok bele, de amikor nekem szerelmi bánatom van, akkor sosem vagyok olyan állapotban, hogy összejöjjek mással. Általában nem is ismerkedek amíg túl nem vagyok rajta.
2015. nov. 22. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:
16. De hogy leszel túl rajta, ha ő szakított, de Te meg szerted? Vagy egy hét múlva elmúlik, és már nem szereted? :D Pont úgy fogsz túllépni rajta, ha összejössz mással, aki feledteti (valamennyire).
2015. nov. 22. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy kénytelen vagyok elfogadni, ha úgy dönt, hogy szakít. Egy darabig persze rossz, de fél év alatt, nagyon rossz esetben egy év alatt elmúlik. Addig nem jövök össze senkivel.
2015. nov. 22. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
csak megérzed, hogy szeret-e. azt nem nagyon fogod tudni, hogy a barátnőjét mennyire szerette. de miért kell felülmúlnod? szerintem minden ember életében van/lesz egy ember, aki mindig no1 marad és nehéz lesz jobbnak lenni, mint az az ember. mindenkinek vagy egy ideálja vagy egy nő/férfi, aki nagyon mély nyomot hagyott benne.
2015. nov. 23. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Veled van, és nem az előzővel. Szerinted?

jajajjaj de sok ellenpéldát tudnék erre:D nagyon nem igaz, sokan a szeretethiány meg az előző elfelejtése miatt jönnek össze mással. és még maguknak se ismerik be. attól, hogy az előző nem működött és tovább lépett, nem azt jelenti h akkor a jelenlegit jobban szereti.

2015. nov. 23. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!