Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a barátom jobban szeret mint az előző barátnőjét? Nagyon kíváncsi vagyok rá
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 14:56
11/20 anonim válasza:
10. Nem is komolyan gondoltam, de hát valamit válaszolni kellett erre az értelmes kérdésre, azt, amit a kérdező hallani szeretne... :D
12/20 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam. Sorry csak itt annyi ember van akinek intelligenciája egy autista kis kaviccsal vetekszik hogy már nehéz eldönteni mi a vicc és mi a komoly.
13/20 anonim válasza:
Ha szex közben még nem szólított az előző csaja nevén, akkor ne gondolkozz rajta... ha igen... hmm hmmmm
14/20 anonim válasza:
Veled van, és nem az előzővel. Szerinted?
15/20 anonim válasza:
"Veled van, és nem az előzővel. Szerinted?"
Khmmm...hát ez azért még nem jelenti azt, hogy jobban is szereti. Mert lehet az előző kapcsolatában a lány dobta, de attől ő még szeret(het)i (tehát nem ő ábrándult ki belőle). Attól még össze fog jönni mással.
16/20 anonim válasza:
Én mások fejébe nem látok bele, de amikor nekem szerelmi bánatom van, akkor sosem vagyok olyan állapotban, hogy összejöjjek mással. Általában nem is ismerkedek amíg túl nem vagyok rajta.
17/20 anonim válasza:
16. De hogy leszel túl rajta, ha ő szakított, de Te meg szerted? Vagy egy hét múlva elmúlik, és már nem szereted? :D Pont úgy fogsz túllépni rajta, ha összejössz mással, aki feledteti (valamennyire).
18/20 anonim válasza:
Úgy, hogy kénytelen vagyok elfogadni, ha úgy dönt, hogy szakít. Egy darabig persze rossz, de fél év alatt, nagyon rossz esetben egy év alatt elmúlik. Addig nem jövök össze senkivel.
19/20 anonim válasza:
csak megérzed, hogy szeret-e. azt nem nagyon fogod tudni, hogy a barátnőjét mennyire szerette. de miért kell felülmúlnod? szerintem minden ember életében van/lesz egy ember, aki mindig no1 marad és nehéz lesz jobbnak lenni, mint az az ember. mindenkinek vagy egy ideálja vagy egy nő/férfi, aki nagyon mély nyomot hagyott benne.
20/20 anonim válasza:
Veled van, és nem az előzővel. Szerinted?
jajajjaj de sok ellenpéldát tudnék erre:D nagyon nem igaz, sokan a szeretethiány meg az előző elfelejtése miatt jönnek össze mással. és még maguknak se ismerik be. attól, hogy az előző nem működött és tovább lépett, nem azt jelenti h akkor a jelenlegit jobban szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!