Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire fájdalmas ha előjáték nélkül szinte egyből beteszik nektek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 01:10
1/11 anonim válasza:
Ha még a random gyors dugás gondolata se csigázott fel eléggé ahhoz, hogy egy kicsit is nedves legyek, akkor rohadtul...
2/11 anonim válasza:
van, hogy annyira felizgulok már előtte pl hazaúton és annyira kívánom már h elég nedves leszek és nem kell előjáték egyből az ajtóban magamba akarom:D de más esetben azért kell idő, meg ingerek, petting, csókolózás stb, hogy felizguljak
3/11 anonim válasza:
Kb mintha dörzspapírt húznál a makkodon.
4/11 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, de egyikőtök sem a kérdésre válaszolt.
5/11 anonim válasza:
akkor leírom mégegyszer: van, hogy annyira felizgulok már előtte pl hazaúton és annyira kívánom már h elég nedves leszek!!!!!! és nem kell előjáték!!!!!!! egyből az ajtóban magamba akarom:D -----------> nem fáj
így érthető?
6/11 Sunshinedoll válasza:
Csúsztál már le pucéran száraz csúszdán nyáron, 40 fokban, délben?
7/11 Költőnő? válasza:
Hát ha senmi nedvesség nincs sztem nem csak a nőnek fáj.
8/11 anonim válasza:
A mostani páromra kb. már akkor felizgulok, amikor meglátom. :) Ha pedig megcsókol, akkor már kész, nedves leszek és már akkor simán be is teheti. :)
9/11 anonim válasza:
Én nagyon hamar nedvesedek, szóval nekem az ilyen nem gond :D Pont múltkor volt jó reggelt szex, egy kis mellizgatás, aztán betette, addigra már csurom nedves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!