Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak miért az a célja, hogy minél több nőt fektessen meg?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 22:09
11/36 anonim válasza:
Mert a férfiak feladata a fajfenntartás. Minél több felé kell szétszórnia a magvait...:)
De mivel az ilyen megfektetés gumival történik, a "magvetés" értelmét veszti....szóval marad egy sima ösztön vagy csak egyszerűen azért, mert férfi....
De én pl. nem ilyen vagyok.
12/36 anonim válasza:
És nem azért keresgélnék, mert nem tetszik a mostani... Szóval én annyira kimondott férfi vagyok ezek szerint, hogy hihetetlen :DD 22/F
13/36 anonim válasza:
Nekem egy nő is elég lenne az életemben.De egy sem jut,ez van. :/
24/F
14/36 anonim válasza:
Most beképzelt f@$znak fogok tünni, de én annyira jól nézek ki ( pedig szerintem rohadtúl nem, de a nő, s főleg fiatal lányok reakciójából ítélve mégis csak... ), hogy szinte minden nap legalább egy csaj felajálnkozik nekem, de mégsem élek a lehetőséggel, mert én tökéletesen "beérem" a barétnőmmel.
15/36 anonim válasza:
Ez az evolúciós "default setting" náluk. :) Nőként mondom, hogy tök normális dolog. Az ember amúgy is csak időszakosan monogám. Lehet ezt szépíteni, meg ideologizálni, de szerintem felesleges.
16/36 Tiboo Martino válasza:
Jó hogy a legtöbbnek az a célja! Én beértem volna bőven egyel is, de nem adatott meg már elég hosszú ideje. Nem nézek ki rosszul, csak a lányok és a nők ezt nem így gondolják már több mint egy évtizede.
F/30
17/36 anonim válasza:
nyugodtan utána lehet ennek nézni, olvasni, rengeteg előadás is van erről a neten, aki nem hiszi meg sértésnek veszi. de ez akkor is így van:D a férfi ösztönösen fajfenntart, ezért szeretik néha "gyűjteni a trófeákat". nyilván ez nem azt jelenti h nem tud magának megálljt parancsolni és képtelenek a hűségre.
18/36 anonim válasza:
Okádnom kell attól, hogy még ebben a kibebäszott 2015-ben is azzal jöttök nekem, hogy "brit tudósok bebizonyították", hogy alantas, állatias ösztönlények vagyunk, akik nem tudnak vagy nem is akarnak parancsolni, mert ez "belénk van kódolva". Tudod mit? Akkor a nőnek pedig a konyhában a helye! Hiszen több tízezer évig a nők feladata volt az elejtett zsákmány elkészítése. Röhej, komolyan...
20/36 Tiboo Martino válasza:
#9.: Ez jó válasz, mert én is így látom! Ismerek oyan lányt már kiskora óta aki azóta, hogy betöltötte a 19-et 36 csávóval (akikről beszámolt) feküdt le 6 év alatt. Ebből láttam azt hiszem 15-öt és hallottam is őket élőben (bulikban). Most 25 éves. Én meg 10 év alatt senkinél sem feleltem meg, még szexre sem, nemhogy komoly kapcsolatra. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!