Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, akinek az a szenvedélye, hogy minél több fiút tegyen elég durván szexfüggővé?
Aztán mikor úgy érzi, hogy már elérte ezt náluk, akkor kivétel nélkül azonnal szakít, mert élvezi, ahogyan látja rajtuk az elvonást.
Az a módszere, hogy naponta átlagosan legalább 4-5 alkalommal szexel velük és ismer bizonyos kéztechnikákat, amivel a többszörösére tudja növelni a fiúk orgazmusainak hosszát és erősségét (főleg az utóbbi az, ami miatt nagyon rákattannak a szexre, mert az ilyen szintű orgazmusoknak normál maszturbálással még a közelébe se lehet érni).
Röviden: beteg.
De nehezen hiszem el, hogy valakit "szexfüggővé lehet tenni".
A fiúk túlnyomó többsége imádja a seset. Tehát kb semmit nem csinál a csaj. Alapból nagyobb az orgazmus szopásnál és sexnél is, mint maszturbálásnál. Tehát ebben sem csinálsz semmi extrát.
Tehát te egy átlagos csaj vagy aki gyakran váltogatja a partnereit. Ez az én véleményem.
Én szeretem az ilyen kis boszorkányokat, mindig feltámad bennem a vadászösztön. Majd meglátjuk, ki tesz függővé kit!
Ha meg mégis dob, akkor legalább tanultam valami újat, amit a következőnek megmutathatok.
Alapból szexfüggő vagyok, tehát nálam lukra futna :-D :-D
Másik meg meglepődne, mert én meg visszafelé ismerem ezeket a technikákat ;-) Lehet, hogy csak az a baja, hogy senki nem tudja viszonozni neki, amit ő ad?
"amivel a többszörösére tudja növelni a fiúk orgazmusainak hosszát és erősségét "
Erre kíváncsi lennék :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!