Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha elszabadul a pasizós csetelés, akkor előfordul, hogy magatokhoz is nyultok? Most magunk között vagyunk, bevallhatjátok (? )
Figyelt kérdés
Csak mert néha olyan témákról csetelek lányokkal, hogy....hát érdekes....főleg h ezt ők hozzák fel.2015. nov. 21. 21:18
12/14 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem vagyunk magunk között,szinte biztos,hogy 10-ből 5 pasi bekukkant ide.. :D
19/L
13/14 Sunshinedoll válasza:
Hát, belőlem csak olyanok váltottak ki ilyesmit, akikkel le is feküdtem.
Azért, mert szeretek a szexről beszélni, nem jelenti azt hogy egyből maszturbálni is fogok rád.
14/14 anonim válasza:
Nem azért, hogy húzzalak, de nekem még csak csajos chatelés tudott annyira "elszabadulni", hogy magamhoz nyúljak. (A párom persze kivétel, ha valami miatt távol vagyunk és egymásra kattanunk, akkor vele is meg szokott történni.)
Az viszont rám is abszolút igaz, amit korábban előttem írtak, hogy a hang tud még őrülten izgató lenni. :)
21/B/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!