Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy molett hölgyek tudnak örülni az alakjuknak?
Nekem nagyon tetszenek a teltebb (akár erősen teltebb) nők de sajnos közülük kevesen elégedettek a kinézetükkel. Azt tapasztalni, hogy legjobb esetben is csak beletörődnek, hogy ilyenek.
Előfordul olyan, hogy egy molett hölgy kifejezetten szereti az alakját, élvezi, hogy teltebb? Számíthat egy pasi hozzáállása, hogy kialakuljon ilyen pozitívabb vélemény?
(Most az egészségi oldalát nem firtatom, ha valaki már nem érzi magát egészségesnek, annak persze érdemes fogynia)
27/F
Nem számítok kimondottan molettnek (nyilván a tizenéveseknek igen), de husis alkat vagyok, van fenekem, kis pocim, mellem, combom, stb.
Voltam molett, azt nem szerettem. A mostani alkatommal viszont elégedett vagyok, pedig van még rajtam kb. 7-8 kiló felesleg az "ideálishoz" képest.
És igen, nekem fontos, hogy a páromnak ez tetszik. Sosem akartam ráerőltetni magam olyan férfira, akinek nem vagyok az esete, hiszen én is jobban érzem magam egy kapcsolatban, ha a párom vonzónak talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!