Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 éves szűz férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves szűz férfi?

Figyelt kérdés

Szép estét!

Szeretnék beszélgetni és tanácsot kérni olyan férfiaktól akik 25 felett még szüzek voltak és mégis valami uton-modon sikerült egy kapcsolatot kialakitaniuk és boldog párkapcsolatban élnek.

Rólam annyit, hogy 30 éves férfi vagyok és szüz. Elég késön kezdtek el érdekelni a lányok, olyan 20 körül lehettem. Talán ennek az az oka, hogy rengeteget bántottak az iskolában fiuk és lányok egyaránt. A fiuk fizikailag a lányok inkább csufolással. En voltam az a fiu akire a lányok csak annyit mondtak: "na ö lenne az utolso akivel"... Oké tényleg nem vagyok egy szép látvány, ugyan nem vagyok kövér és a fogaim is egészségesek, de mégis elbánt velem természet. Ha a Tajgetosz 10 pont én szerintem 7-8 pontot kapnék.

Eletembe 23 randevum volt amiböl 2x volt második randevu. 3 már soha. Valoszinü pechem van de az is lehet, hogy én rontottam el mindet.

Ma volt a 24 randevum amit egy társkeresö oldalrol hoztunk össze. Beültunk egy kávézóba és 3 órát beszélgettünk. Tök jól elvoltunk nevetgéltunk beszélgettünk az életröl, tervekröl stb. A végén mondtam a lánynak, hogy nagyon jól éreztem magam vele és szeretnék vele egy második találkozást. Ö azt mondta másmilyen férfit keres. Legalább korrekt volt és öszinte én ezt is díjazom mert én is ilyen vagyok. Senki nem tudja a "nagy titkomat" senkinek nem mondtam el még eddig.

Ami még plusszban megneheziti a helyzetemet, hogy sokat vagyok külföldön a munkám miatt.

Amire vágyom: Egy párkapcsolat ami kölcsönös bizalomra épül.Jó lenne egyszer szeretni valakit és szeretve lenni, biztos nagyon jó lehet.

Pár dolog rólam:

-nincsenek perverz hajlamaim

-tisztelem a nőket

-nagyon alacsony önbizalommal rendelkezem, de csak a nök terén

- csendes és visszahuzodo vagyok, a társaságban álltalában csak hallgatok és nézem az embereket.

Szivesen fogadnék jó tanácsokat olyanoktól akik jártak hasonló cipöben. Most már belátom, hogy segitség nélkül ez nem fog menni. Gondolkodtam pszichologuson is de a 7000 forintot sokallom 1 óráért, nem vagyok milliomos.

Nyilván akinek volt már 10+ barátnöje az nem fog tudni nekem tanácsot adni hiszen nem tudja milyen a helyzetem.

Szep estet!

2015. nov. 20. 01:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9: Megkérdezhetem, miért jó könyv neked a Carnegie-könyv?

Mert én semmi olyat nem találok benne, amit ne tudna minden 2-3 éves gyerek.

Az már a vég, ha el kell mondani, hogyan kell barátokat szerezni.

Avval persze egyetértek, hogy párkapcsolathoz is nélkülözhetetlen ez a tudás.

2015. nov. 23. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!