Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti meg szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti meg szoktátok nézni a férfiak fenekét?

Figyelt kérdés

Mi az amit még megnéztek egy férfin?

Ha magas,akkor az már pozitív számotokra?

2015. nov. 19. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igen, baj?
2015. nov. 29. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Először egy pasin mindig a fenekét nézem meg. Fontos számomra, hogy formás popója legyen például a barátomnak. A fenék után a száj és a kezek következnek. A száj gondolom egyértelmű, hisz azzal csókol, puszil, a kezek pedig az érintés miatt. Legyen ápolt, és szeretem, ha kicsit hosszúkásabbak az ujjai - az szexi :) Magasság szempontjából a 175+ kategóriát szoktam értékelni inkább, mivel én 169 cm vagyok, de volt már olyan, hogy egy velem egymagas rabolta el a szívem.

21L

2015. nov. 29. 15:10
 13/17 anonim válasza:
Imadom a 175-180cm koruli sracokat:D lehetoleg kicsi, de formas feneke legyen, vekony combokkal, felso test ehhez kepest markansabb, eros vallak. Ahhhh
2016. febr. 28. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Ja, nagyon is megnézik. Főleg, ha meg is mutatod. Én pl. mindig olyan nadrágot veszek, amiben látszik, hogy jó a sggem, sok más pozitívum úgy sincs a testalkatomon.

De mondjuk a férfiak többségének nem is látszik, milyen feneke van, mert a többség lógós gatyát hord, úgyhogy olyan nagyon nem tudnak szerintem nézelődni a csajok.

2016. márc. 2. 10:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak azét ,aki tettszik ,de rajta mindent végigmérek. Remélem nem tűnik fel neki.
2016. márc. 2. 10:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem normális nadrágban nem kivehető, hogy egy pasinak kerek-e a feneke, de javítsatok ki ha tévedek. :-)
2016. márc. 2. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
A normális nálad a két számmal nagyobb, nyilván. Ami hülye szokás Amerikából indult a 90-es években, a deszkás-repper kultúrának köszönhetően
2016. márc. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!