Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti meg szoktátok nézni a férfiak fenekét?
Mi az amit még megnéztek egy férfin?
Ha magas,akkor az már pozitív számotokra?
Először egy pasin mindig a fenekét nézem meg. Fontos számomra, hogy formás popója legyen például a barátomnak. A fenék után a száj és a kezek következnek. A száj gondolom egyértelmű, hisz azzal csókol, puszil, a kezek pedig az érintés miatt. Legyen ápolt, és szeretem, ha kicsit hosszúkásabbak az ujjai - az szexi :) Magasság szempontjából a 175+ kategóriát szoktam értékelni inkább, mivel én 169 cm vagyok, de volt már olyan, hogy egy velem egymagas rabolta el a szívem.
21L
Ja, nagyon is megnézik. Főleg, ha meg is mutatod. Én pl. mindig olyan nadrágot veszek, amiben látszik, hogy jó a sggem, sok más pozitívum úgy sincs a testalkatomon.
De mondjuk a férfiak többségének nem is látszik, milyen feneke van, mert a többség lógós gatyát hord, úgyhogy olyan nagyon nem tudnak szerintem nézelődni a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!