Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti hogy szoktatok feneket...

Ti hogy szoktatok feneket törülni?

Figyelt kérdés

WC-zés után fél WC papírt is elhasználok de akkor is később fog viszkedni alul és ha megyek megint megtörölni akkor hogy mondjam szépen megint kakis... Nincs aranyerem, de mégis ti hogy szoktátok törülni? mennyi réteg, egymásra hajtjátok, összegyűritek kupacba a papírt?

És miyen mozdulattal törlitek, körkörös, vagy fel-le?

2013. okt. 13. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Én kupacba gyűrök elég sok (5-6-8 kocka) papírt és azzal törlök egyet (leviszem hátul a kezem egészen a puncimhoz, és kb fölfelé a fenekem felé). Megnézem, hogy olyan-e. Ha olyan, akkor még egy ilyen kupacot csinálok még törlök egyet stb. Kb 5-6 ilyen papír kell, hogy jó legyen.

Soha nem törlök egy ilyen kupaccal többet, csak egyet. És persze próbálom az egész "tájékot" áttörölgetni, szóval a lyuk környékét is...

2013. okt. 13. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
ránézni ez jó ötlet... De sok papírt fogyasztok.. :/
2013. okt. 13. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a lényeg, hogy ne kenegesd, hanem tényleg csak egyetlen törlésre használj egy papírt. Egyébként lehet az is, hogy túl mélyek a redőid vagy a szőrödön ragad fenn a cucc (ha pasi vagy vagy szőrösebb popsijú nő). Ebben az esetben nem ciki nedves vécépapírt használni, vagy bevinni magaddal egy üveg vizet (!), vagy lezuhanyozni WC után!
2013. okt. 13. 21:03
 4/8 A kérdező kommentje:
naponta 2x zuhizzak sz*rás után este? -.- kiakasztana
2013. okt. 13. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad a nedves WC papír meg a víz :) de ez a zuhanyzás is csak altesti mosás ám :D
2013. okt. 13. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálom, mint az első, annyi különbséggel, hogy én hajtogatok 5-8 lapot (vastagságtól függ, mennyit). Minden törlés után megnézem, végül 1-2 nedves törlőkendővel is megtörlöm (azt persze nem a klotyóba dobom).
2013. okt. 13. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nedves törlőkendővel töröld a feneked. Ha lány vagy, akkor a mozdulatnál az a lényeg, hogy a puncid ne legyen kakis.
2013. okt. 14. 06:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés elférne a poén kategóriában is simán xdd
2015. nov. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!