Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek ki kell mosni a...

Szerintetek ki kell mosni a feneket BELÜL is?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy mivel ott sok a nemkívánatos baktérium, ki kell mosni. Vagy beöntéssel, vagy legalább benyúlni ujjal, és úgy kimosni.

Én soha nem csinálok ilyet, szerinte viszont alap. Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan gondolkozik erről.

2013. febr. 8. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség.
2013. febr. 8. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Belenyúlni a lukba nem kell. Sérülést is okozhatsz.
2013. febr. 8. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
jézusom XD ő egy haverod, ugye? ilyet a sima ismerősök nem szoktak úgy megbeszélni. de hogy jött fel ez a téma? ültök egymással szembe aztán megkérdezi az ismerősöd, hogy hé, haver te kiszoktad belül mosni a kulalukadat?
2013. febr. 8. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

azok a nemkivanatos bacik, azok nagyon is kivanatosak, segitenek lebontani a kakat. Az emberi test tele van bakteriumok millioival, szinte mindenhol elnek rajtunk/bennunk/velunk. Soknak jotekony hatasa van, szoval nyugi, ha nem kellenenek oda, akkor a test megszabadulna toluk anelkul, hogy te mosod vagy sem :)

Nagywc utan illik alaposan megmosni szappannal a lyukat kivulrol, de benyulni nem szabad, mert egyresz kenyelmetlen es felesleges stresszt jelent a testnek, masresz, ha a kormoddel megserted a bort, akkor viszont a nemkivanatos bacik a veraramba jutva fertozest fognak okozni.

2013. febr. 8. 23:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom. :)

Amúgy ő csak ilyen netes haver. Csúnyán fel voltam fázva (hajlamom van rá, előfordul néha sajnos), említettem neki, erre beközölte, hogy azért van, mert nem tartom tisztán a fenekemet belül, ezért bementek a baktériumok a pisilőmbe. Meg volt olyan ötlete is, hogy a barátom undorító, ezért ő fertőzött meg szeretkezés közben.

A tanácsa pedig az volt, hogy kenjem be a puncimat teafaolajjal, és csináljak beöntést. O_o

2013. febr. 8. 23:42
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Fantörpikus..

Inkább fogyassz d-vitamint, c-vitamint, és a felFÁZÁS ismert okait szüntesd meg. Öltözködésre figyelni, nem ülni hideg kőre, padra..

Nem jó ha ezt hajlamnak fogod fel, meg kell találni a megbetegedések okát, rengeteg embernél szimplán enyhe vitaminhiány. Sokaknál a gabonák immunrendszerre gyakorolt negatív hatása is közrejátszik, ezeket mind könnyű megoldani.

2013. febr. 8. 23:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát, utolsó, te sem annyira vágod a dolgokat. De nem szeretnék erről témázni, mert amúgy már elmúlt a bajom, és tudom, hogy hogyan kell megszabadulni ettől a kórságtól. Szóval minden továbbiakban válaszolni kívánó egyént megkérnék szépen arra, hogy maradjunk szigorúan a kérdésnél! :)
2013. febr. 9. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell semmivel bekenni a puncidat és a feneked sem kell belül kimosni!
2013. febr. 10. 07:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem vágom a témát, akkor oszd meg felebarátoddal kérlek azt a fantasztikus tudást, amivel én nem, Te viszont rendelkezel!

Én is tudni akarom, miután ennyire kiderült hogy nem tudom! :)

2013. febr. 10. 08:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Húzzál oda vitatkozni, ahol vevők rád! Senki sem kérdezte az elcs*szett véleményed. A kérdés az volt, hogy más is úgy gondolja-e, hogy ki kell mosni a feneket belül. Egyik válaszoló hüledezett, hogy egyáltalán hogyan jöhetett ilyen téma, ezért írtam le a felfázásos sztorit. Nem voltam kíváncsi semmi ezzel kapcsolatos okoskodásra, mivel már azóta már réges rég ki lett kezelve a problémám. Tőled meg főleg nem vagyok kíváncsi semmire, eléggé régóta és gyakran böngészem az oldalt, így "ismerlek".
2013. febr. 13. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!