Szerintetek ki kell mosni a feneket BELÜL is?
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy mivel ott sok a nemkívánatos baktérium, ki kell mosni. Vagy beöntéssel, vagy legalább benyúlni ujjal, és úgy kimosni.
Én soha nem csinálok ilyet, szerinte viszont alap. Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan gondolkozik erről.
azok a nemkivanatos bacik, azok nagyon is kivanatosak, segitenek lebontani a kakat. Az emberi test tele van bakteriumok millioival, szinte mindenhol elnek rajtunk/bennunk/velunk. Soknak jotekony hatasa van, szoval nyugi, ha nem kellenenek oda, akkor a test megszabadulna toluk anelkul, hogy te mosod vagy sem :)
Nagywc utan illik alaposan megmosni szappannal a lyukat kivulrol, de benyulni nem szabad, mert egyresz kenyelmetlen es felesleges stresszt jelent a testnek, masresz, ha a kormoddel megserted a bort, akkor viszont a nemkivanatos bacik a veraramba jutva fertozest fognak okozni.
Én is így gondolom. :)
Amúgy ő csak ilyen netes haver. Csúnyán fel voltam fázva (hajlamom van rá, előfordul néha sajnos), említettem neki, erre beközölte, hogy azért van, mert nem tartom tisztán a fenekemet belül, ezért bementek a baktériumok a pisilőmbe. Meg volt olyan ötlete is, hogy a barátom undorító, ezért ő fertőzött meg szeretkezés közben.
A tanácsa pedig az volt, hogy kenjem be a puncimat teafaolajjal, és csináljak beöntést. O_o
Fantörpikus..
Inkább fogyassz d-vitamint, c-vitamint, és a felFÁZÁS ismert okait szüntesd meg. Öltözködésre figyelni, nem ülni hideg kőre, padra..
Nem jó ha ezt hajlamnak fogod fel, meg kell találni a megbetegedések okát, rengeteg embernél szimplán enyhe vitaminhiány. Sokaknál a gabonák immunrendszerre gyakorolt negatív hatása is közrejátszik, ezeket mind könnyű megoldani.
Ha nem vágom a témát, akkor oszd meg felebarátoddal kérlek azt a fantasztikus tudást, amivel én nem, Te viszont rendelkezel!
Én is tudni akarom, miután ennyire kiderült hogy nem tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!