Szerintetek ki kell mosni a feneket BELÜL is?
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy mivel ott sok a nemkívánatos baktérium, ki kell mosni. Vagy beöntéssel, vagy legalább benyúlni ujjal, és úgy kimosni.
Én soha nem csinálok ilyet, szerinte viszont alap. Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan gondolkozik erről.
Legfeljebb a végbélnyílásodat ismered, engem aligha. És ha igen (hiszen különösebben nem rejtett az identitásom) akkor is gondold át 2x, hogy mennyire is ismerhetsz.
Szóval, mit is kell tudni a felfázásról, oszd meg kérlek. Minthogy sem te sem én nem hiszünk a végbél vakarásban, ellenben én egy teljesen logikus, az immunrendszerünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen, és általában hiányzó vitaminok pótlásáról írtam, illetve ha minden igaz említettem, hogy megfelelő öltözködéssel és elővigyázatossággal a FÁZÁS <- hideg hatásoktól óvakodni kell, érdekelne te mit tudsz még ajánlani akár nekem, akár másoknak ha úgy érzed, hogy ezeknél komolyabb tudás birtokában vagy. Nem érdemeljük meg a válaszod, segítséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!