Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek ki kell mosni a...

Szerintetek ki kell mosni a feneket BELÜL is?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy mivel ott sok a nemkívánatos baktérium, ki kell mosni. Vagy beöntéssel, vagy legalább benyúlni ujjal, és úgy kimosni.

Én soha nem csinálok ilyet, szerinte viszont alap. Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan gondolkozik erről.

2013. febr. 8. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Legfeljebb a végbélnyílásodat ismered, engem aligha. És ha igen (hiszen különösebben nem rejtett az identitásom) akkor is gondold át 2x, hogy mennyire is ismerhetsz.

Szóval, mit is kell tudni a felfázásról, oszd meg kérlek. Minthogy sem te sem én nem hiszünk a végbél vakarásban, ellenben én egy teljesen logikus, az immunrendszerünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen, és általában hiányzó vitaminok pótlásáról írtam, illetve ha minden igaz említettem, hogy megfelelő öltözködéssel és elővigyázatossággal a FÁZÁS <- hideg hatásoktól óvakodni kell, érdekelne te mit tudsz még ajánlani akár nekem, akár másoknak ha úgy érzed, hogy ezeknél komolyabb tudás birtokában vagy. Nem érdemeljük meg a válaszod, segítséged?

2013. febr. 13. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!