Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok nézni a fiúk fenekét?
Figyelt kérdés
Ha jó feneke van akkor jobban tetszik?
Ti szoktátok fogni a fenekét a pasitoknak?
2015. aug. 13. 16:58
2/7 anonim válasza:
Én személy szerint szoktam. Nagyon sokszor. Főleg, ha egy jó fazonú nadrág van az illetőn.
Tud jobban tetszeni ettől egy srác nekem, de nem ez a mérvadó dolog nálam.
És ha lenne pasim, és jó segge lenne, akkor bizony sokszor tévedne a kezem a fenekére. Szex közben iszonyatosan jó lehet csapkodni és gyúrni az izomkötegeket ott. *ábrándos sóhaj*
3/7 anonim válasza:
Igen,de én a nőkét is megnézem,ha szép.
4/7 anonim válasza:
Igen megszoktam nézni es ha lehezosegem van meg is fogom :) szeretem a jo pasi feneket :)
5/7 anonim válasza:
Meg hát, egy szép fenék csak jó dolog. Ez olyan mint a pasiknál a nők feneke. Èn megszoktam fogni a páromét, de persze nem séta közben (igen kényelmetlen lenne, így belegondolva).
6/7 anonim válasza:
nekem még a munkatársam is megfogja(nő) :DD saját bevallásom szerint is jó bárhogy is hangzik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!