Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány közelít az orgazmushoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány közelít az orgazmushoz?

Figyelt kérdés

Orálisan ingerlem a csiklóját, miközben az ujjaimmal a hüvelyében a hasfelöli oldalát ingerlem.

Egy idő után összehúzódásokat érzek a hüvelyben, rángatózik, zihál.

De valamiért mégse éri el, és lenyugszik az egész.

Mit ronthatunk el?

Kérlek adjatok tippeket, kinek mi vált be.

(A barátnőm tapasztalatlan, nem tudja mit lehetne...)

2015. nov. 19. 18:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy van aki ilyen becsületesen áll ehhez a dologhoz :)

Egyébként lehet h a barátnődön is múlik ez ahogy írod, jobban el kéne lazulnia vagy éppen túlzottan megszokott egyfajta masztizást és amiatt nehezebben jut el a csúcsra ha más csinálja, más módon stb.

2015. nov. 19. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Saját magának tud bármilyen orgazmust okozni?
2015. nov. 19. 21:48
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem szokott önkielégíteni, mert nem élvezi.

Ezt értem, persze, ha feszült, vagy nyomás van rajta mert azt hiszi hogy elvárás tőle hogy elérje, akkor nyilván nem fog menni. Ezért is próbálom lazítani őt.

Eddig csak ennyit értünk el, mint amit fentebb meséltem.

2015. nov. 20. 02:46
 14/24 anonim ***** válasza:
hát akkor először is legyen ez az Ő feladata, hogy magának érje el az orgazmust! addig igen nehéz dolgod lesz míg neki nem megy... :)
2015. nov. 20. 15:55
 15/24 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2015. nov. 22. 21:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoroljátok a yoni masszázst.
2015. nov. 22. 21:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoroljátok a yoni masszázst.

[link]

Egy kis gyakorlás után meg fogja élni az orgazmust.

2015. nov. 22. 21:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokat segítene a dolgon, ha ő is besegítene. Pl. ő végezné a kézimunkát. Próbáld erre rávezetni.
2015. nov. 22. 23:01
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek.

Tovább próbálkoztunk, még mindig semmi, csak összehúzódások.

2016. febr. 28. 19:30
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
egyik szüz csajszinál az jött be hogy elsöre ne legyen ideges hogy ittunk elötte egy kicsit hogy el lazuljunk amikor láttam kezd vihogni akkor csábitottam el ... nála volt egyszer ne tartsatok perverznek de már dugtam vagy egy fél órája nagy nyári melegbe már szakadt rólam a viz kimentem eszembe jutott elöjáték elött betettem egy üveg pezsgöt a fagyóba kimentem érte neki álltam megint dugni más pózba erre lábam hozzá ért az üveghez érzem milyen jó hideg erre megfogtam rátettem a az jéghideg üveget a puncikájára két lökés után egy fél órát remeget olyat élvezett engem meg kézzel se akart elintézni
2016. febr. 28. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!