Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány közelít az orgazmushoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány közelít az orgazmushoz?

Figyelt kérdés

Orálisan ingerlem a csiklóját, miközben az ujjaimmal a hüvelyében a hasfelöli oldalát ingerlem.

Egy idő után összehúzódásokat érzek a hüvelyben, rángatózik, zihál.

De valamiért mégse éri el, és lenyugszik az egész.

Mit ronthatunk el?

Kérlek adjatok tippeket, kinek mi vált be.

(A barátnőm tapasztalatlan, nem tudja mit lehetne...)

2015. nov. 19. 18:40
1 2 3
 1/24 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Megcibálod neki rendesen vagy csak lassú maradsz végig?:D
2015. nov. 19. 18:43
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsits a tempon kicsit. Ha a lany nem ismeri a testet az nagy baj...
2015. nov. 19. 18:45
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már annyira közel van, akkor ne változtass a tempón, max. gyorsíts a nyelveddel. Ha nem tud elélvezni, akkor még nem tudta teljesen elengedni magát. Kitartás. (Te is tapasztalatlan vagy:)
2015. nov. 19. 18:46
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődnek is rá kell hangolódni! Meg kell tapasztalni, melyik az az érzés, amikor el fog élvezni, és arra ráállni. Neked meg tartani a ritmust.
2015. nov. 19. 19:04
 5/24 A kérdező kommentje:
Pisilési inger is jön, és már olyan tempót adok hogy már belefáradok, izomgörcsig viszem, és mégse.
2015. nov. 19. 19:20
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Nem lehet, hogy esetleg a pisilési inger miatt nem engedi el magát, vagy "állítja le" akaratlanul a már felépülőben levő orgazmusát?

2015. nov. 19. 19:43
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

és az nem lhet, hogy már rég orgazmusa volt csak nem ismeri a saját testét?...

Összehúzódások? rángatózik,zihál?

A leírás alapján simán lehet orgazmusa csak nem tudja mi az és még jobbat vár ettől is.... de ez csak egy feltételezés, hogy benne van a pakaliban!

2015. nov. 19. 20:01
 8/24 A kérdező kommentje:

Nem, annyira ismeri magát hogy tudná, hogy átélte-e, mert utána még percekig lenne, nem úgy mint nálunk férfiaknál, hogy pár másodperc.

Folyamatos a pisilési inger, és többször is mondja hogy már nagyon ott van, közel jár, és ne hagyjam abba, de hiába.

Folytatom, és semmi, alábbhagy, vagy én purcanok ki, mert olyan tempót diktálok.

2015. nov. 19. 20:19
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

valami nem stimmel... tényleg nem kötekedésből hanem segítségből mondom, hogy lehet, hogy a technikáddal, módszereddel van gond... mármint nem feltétlenül a részletekkel, hanem alapjában a kényeztetés felépítésével...

pl. lehet, hogy nincsen meg a kellő fokozatosság az egész folyamatban , túl gyors, túl intenzív ezért eleve így, ebben a helyzetben ér el az orgazmus közelébe... viszont úgy látszik ez probléma esetetekben is, mert pont amikor rá kéne tenni egy fokozatot, már nem tudsz mert eleve magas fokozaton csináltad eddig is...

Így elsőre ennyi, nem tudok többet írni mert fáradt vagyok de még visszanézek majd akár holnap is a kérdésre és lehet eszembe jut valalmi ötlet még :)

2015. nov. 19. 20:32
 10/24 A kérdező kommentje:

Persze, nem veszem kötekedésnek.

Köszönöm az eddigi írásaitokat.

Ez az elképzelés is volt már a fejemben, és ezért alacsonyabb fokozaton próbáltam felépíteni eleinte, és mikor közelített, akkor magasabbra kapcsolni. Ekkor volt az, hogy közel került hozzá. Csak amilyen magasra kapcsoltam, azt már hosszan nem bírom vinni.

Szóval, legközelebb ezen finomítok még(testet ráhangolni, lassabban orál, majd ujjazással kombinálni, és ahogy közelít, akkor apránként emelni a tempót), mind amellett hogy őt is próbálom ellazíttatni.

2015. nov. 19. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!