Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti hogy fogadnátok, ha a 20 év feletti barátnőtök szűz lenne?
Aki szűz csajra vágyik az három dologból teszi:
-béna az ágyban és 1 szűz csajnak ez nem tűnik fel rögtön
-annyira nem tudja elfogadni, hogy egy csaj mással is lefeküdhetett előtte, hogy az már szánalmas
-ő maga is szűz
A lepontozóknak: miért nem vágyok már szűz lánnyal való kapcsolatra?
A dolog egyszerű. Elmúltak már az ifjonci éveim. Lassan nem csak sima párkapcsolatokra vágyok, hanem valakivel közös jövőt tervezni.
Ezt pedig egy olyan hölggyel nem lehet (millióból eggyel lehet) akinek nem volt előtte tapasztalata mással. Nem csak sex terén, hanem az élet minden területén.
Hány olyan jól működő házasságot/együttélést(nem 21-22 éves gyerekek szintjén) ismertek, ahol a nő szűz volt és nem kezdett el azon gondolkozni, hogy milyen lehet mással. (Itt is kiemelem, hogy nem csak szex terén.)
Tovább megyek. Őszintén furcsállnám azt a lányt, aki az első komoly párkapcsolatában gondolja leélni az életét. Mivel én már e felé kacsingatok, nem örülnék annak ha 3-4 év múlva gondolna egyet a leányzó, hogy "élni szeretnék".
Tehát igen, kijelentem hogy soha többet nem akarok szűz lánnyal párkapcsolatba kerülni. Ez nem az ő hibájuk, de nem is az enyém. Nem tudják azt nyújtani az életben (és nem szexuális téren), amire nekem szükségem van.
#11ként szólva az utolsónak:
Tehát akkor te vagy az az egy a millióból.
Nem volt még ilyen tapasztalatom egyébként. Egyik kapcsolatom sem ezért zárult le.
Viszont attól még teljesen valid amit írtam. Te pedig most így gondolod ahogy, aztán 9 év múlva lehet nem így fogod.
Kedves szkeptikus barátom!
Megint én vagyok. Ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna a linket, ott számos tapasztalatot találsz akik 10, 20, 30 és akár több év házasság után is azt mondják, hogy ez így volt igazán jó és értékes. És ezek csak azok a tapasztalatok, amiket megosztottak, ezen kívül még lehet billió, amiről nem tudunk. Nem replikázni szeretnék, de mivel e mögött az elv mögött nem csak a tapasztalatlanságom áll, hanem Krisztus, aki mindig tudja, mi a legjobb nekünk ezért tapasztalatlanul is minden ellenérvet meg tudok cáfolni. A mérlegen az én tapasztalatlanságom és a Mindenható Isten, Krisztus tanításának 2000 éves tapasztalata. Érződik valami?
Még egyszer mondom: nem kell mindenkinek így csinálni, csak tartsd tiszteletben, aki így gondolja, igazán jó, életre szóló társat akar. Nem a tiltásról van itt szó elsősorban, hanem, hogy miért jó várni, mennyi mindent nyerhetünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!