Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csomagküldős pasik! Előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csomagküldős pasik! Előfordult már veletek valamilyen pikáns dolog a munkátok során? Behívtak a lakásba és ott történt valami? :-) ) Vagy hallottatok már hasonló történetről? 25/l

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 11:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátom, aki kn.15 évig volt pizzafutár. Jó dumával, picit mackós testel, de állítása serint vele még nem fordult elő. Pesti srác. Szerintem nem csak a "fogadó" félnek kell bátornak lennie. Abban a pillanatban mikor jön egy ilyen felajánlás, kíváncsi lennék melyik férfi mondana igent.
2015. nov. 18. 13:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam rendelni én is csomagokat, és ugyanez jutott eszembe, mint neked, kedves kérdező. :)

Nekem egyszer volt egy helyes srác, aki kb. velem egykorú volt, pont a zsánerem: barna szem, helyes arc, volt rajta egy sapka, és az egész összkép annyira bejött... :)

Amikor írt, jól megnéztem magamnak, aztán láttam, hogy ő is elég jelentőségteljesen nézett rám. Aztán beindult a fantáziám...

De a futárok tényleg mindig sietnek. :)

Kíváncsi lennék én is történt-e ilyen eset valakivel.

Daidalosz, tényleg kihasználtad a lehetőséget?

2015. nov. 18. 13:29
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Bringás futárként sokat ismerkedtem munka közben. Persze azok recepciós lányok voltak, és munka után történtek a dolgok.
2015. nov. 18. 14:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én egy picit más munkakörben dolgozom, de sok emberrel találkozom. Vannak érdekes történetek :) Volt olyan hogy konkrétan bezárták az ajtót előttem és nem tudtam kimenni. A futárok tényleg nem érnek rá. Én tudok magamnak időt csinálni... ha akarok :)
2015. nov. 18. 15:10
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
25 évesen itt tartasz szellemileg? Taps. :]
2015. nov. 18. 15:16
 26/30 anonim ***** válasza:
96%

Én ugyan pont az ellenkező nem vagyok, de kétszer előfordult, hogy a futár sem volt bátortalan meg én sem. :)

23N

2015. nov. 18. 18:11
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
A futárok sietnek nem nagyon van idejük rá :D de volt,hogy köntösbe mentem ki ami alig takar valamit és olyan zavarba volt a srác, hogy el is ejtette a csomagot bár lehet csak a köntös alá akart betekinteni :D helyes volt, kár hogy nem egyedül lakom behívtam volna
2015. nov. 18. 21:06
 28/30 anonim ***** válasza:
25-ös, te nem szoktál fantáziálni?
2015. nov. 19. 09:04
 29/30 A kérdező kommentje:

No, kiábrándultam a csomagküldős pasikból!!! :-))

Ma is jött egy.... már az sem tetszett, hogy majdnem kivitte a virágládát, olyan lendülettel és ívben állt meg... aztán kipenderült a kocsiból, leb*szta a csomagot a latyakos térkőre, előkereste az aláírnivalót, közben végig lógott a bagó a szájából, én meg nyeltem a füstöt..... nem is adtam neki borravalót, pedig szoktam. Eh :-(

:-)

2016. jan. 27. 10:23
 30/30 A kérdező kommentje:
Ja, és miután eltette az aláírt papírt, visszaviharzott a kocsiba, és már ott sem volt. Én meg csak álltam a kapuban, a papírdoboz a lábam elé dobva a sárba..... oké, nem kell behozni (bár ha nehéz a doboz, van, hogy egy illedelmes pasi belül is teszi az ajtón), de azért legalább a kezembe illett volna ideadni, nem??
2016. jan. 27. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!