Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csomagküldős pasik! Előfordult már veletek valamilyen pikáns dolog a munkátok során? Behívtak a lakásba és ott történt valami? :-) ) Vagy hallottatok már hasonló történetről? 25/l
Szoktam rendelni én is csomagokat, és ugyanez jutott eszembe, mint neked, kedves kérdező. :)
Nekem egyszer volt egy helyes srác, aki kb. velem egykorú volt, pont a zsánerem: barna szem, helyes arc, volt rajta egy sapka, és az egész összkép annyira bejött... :)
Amikor írt, jól megnéztem magamnak, aztán láttam, hogy ő is elég jelentőségteljesen nézett rám. Aztán beindult a fantáziám...
De a futárok tényleg mindig sietnek. :)
Kíváncsi lennék én is történt-e ilyen eset valakivel.
Daidalosz, tényleg kihasználtad a lehetőséget?
Én ugyan pont az ellenkező nem vagyok, de kétszer előfordult, hogy a futár sem volt bátortalan meg én sem. :)
23N
No, kiábrándultam a csomagküldős pasikból!!! :-))
Ma is jött egy.... már az sem tetszett, hogy majdnem kivitte a virágládát, olyan lendülettel és ívben állt meg... aztán kipenderült a kocsiból, leb*szta a csomagot a latyakos térkőre, előkereste az aláírnivalót, közben végig lógott a bagó a szájából, én meg nyeltem a füstöt..... nem is adtam neki borravalót, pedig szoktam. Eh :-(
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!