Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Edesseggel helyettesitem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edesseggel helyettesitem a szexet?

Figyelt kérdés
Kb 2 eve szexeltem utoljara az elso (es azota utolso) baratommal es az elmult hetekben majdnem minden nap ettem egy tabla csokit es ha nem kaptam meg akkor majdnem elsirtam magam :| . Mennyire normalis ez ? Es mit tegyek ellene hogy ne hizzak el (nem mintha most kover lennek) ? Tudni kell rolam ugyanis hogy soha nem mennek bele egy egyejszakas kalandba.. 19/L
2015. nov. 17. 17:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok olyan aki ossze mer fekudni barkivel. Felek egy idegennel lefekudni .. Legalabb ismerjem azt akivel lefekszem.
2015. nov. 17. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
bocsi, véletlen privátban válaszoltam! Jöhet a reagálásod ide is, de jöhet vissza priviben is! Várom!
2015. nov. 17. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Csokifasszal?
2015. nov. 17. 19:21
 14/16 anonim ***** válasza:
kemény....legalább nem ribacoskodsz csak csokizol az legalább nem para ...
2015. nov. 17. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele :D De pont most döntöttem el, hogy nincs több csoki zaba.. be kell újítani egy pasit - bár már azon is agyaltam, hogy szexkapcsolat. Időm most nem biztos, hogy lenne egy normális kapcsolatra bokros teendőim közepette, de már kezdenek elhatalmasodni rajtam az 'igényeim' :\ Szóval nem feltétlen arról van szó, hogy egyéjszakás ;)

22/L

2015. nov. 17. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő boldogsághormont szabadít fel, de a szex sokkal többet és más igényeket is kitölt, úgyhogy nem. Folyamatos csokizabálástól pedig el fogsz hízni, akkor is ha sportolsz. Ráadásul tönkreteszed az egészséged is ekkora mennyiséggel.
2015. nov. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!