Ismertek olyat, aki már nyert valamiféle édességgel, snackkel?
Figyelt kérdés
Ugye minden évben többször is a nevesebb termékekkel lehet nyerni telefont, laptopot, tv-t, konzolt, autót, nyaralást, űrszondát, stb, ha megtalálod azt áhított kupont. Ismertek valakit, vagy valakit aki ismer valakit, hogy már nyert valami jelentősebb értékű tárgyat? (Tehát nem még egy csokit vagy egy matricát)2015. okt. 3. 23:13
1/4 anonim válasza:
Haverom 3 éve nyert a Cappy-vel egy autót. Peugeot 207 cc-t.
2/4 anonim válasza:
Én nyertem Sziget hetijegyet a pöttyös rudival, de nem csomagolással hanem online játékkal. De ez már jó pár éve volt.
3/4 anonim válasza:
Általánosban egy németes csoporttársamék nyaralót nyertek kólával. Ennek jó 10 éve már.
4/4 anonim válasza:
Tavaly nyeretem Rauch teával 3-4 személyes sátrat plusz 2db hálózsákot kb.100000 forint értékben. Véletlenül jelöltem meg a sátrat-életemben nem sátoroztam. Később láttam műszaki cikkek is voltak azt meg lehet nem nyertem volna. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!