Kovászos uborkán valamiféle fehér válladék van. Ettől még ehető?
Figyelt kérdés
Boltban vásárolton is láttam már. Azt lemostam, és nem volt gáz, de ettől msot tartok.
Mi lehet az egyébként?
2012. aug. 13. 11:56
1/3 anonim válasza:
Tipp: miután kész, ne tárold a lében, hanem öntsd le róla az összeset.
2/3 anonim válasza:
Mosd le, egyed. A felforrt az nem jó..., azt megérzed.
A kenyér, kovász, keményítő, stb., nem tudom, de jellemző.
3/3 doboszoli válasza:
Átmosni, lét leszűrni,(esetleg menyiségtől függően Na-benzoát), hűtőben tartani. Nem lesz tőle bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!