A brokkoli (egész fej) fehér törzse is ehető, vagy csak a rózsái?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 03:56
1/10 anonim válasza:
Brokkolit szét kell szedni rózsáira rövid szárára, a nagyon vastag törzsét ki szoktam dobni
2/10 anonim válasza:
Meg lehet enni csak nehéz úgy megfőzni hogy megpuhuljon rendesen.
3/10 anonim válasza:
a törzse is ehető. mondjuk én csak krémlevesbe teszem bele azt is, abban úgyis szét kell főzni(elég hamar megfő) és jól megszaporítja a levest. ha tejszínes-brokkolis tésztát csinálok, abba csak a fejét teszem. de a szárát is meg lehet enni.
4/10 anonim válasza:
Ehető, csak sokáig kell főzni, ahogy írják. Ugyan úgy, ahogy a karfiol.
5/10 anonim válasza:
és ha sokáig főzöd, már a rózsákból csak pép lesz. Ezért csak nagyon rövid szárat hagyok rajta. Ha brokkoli krémlevest főzöl, akkor nem probléma, ha péppé főzöd
6/10 anonim válasza:
Mi a torzsáját nyersen szoktuk megenni. A gyerekek össze is vesznek rajta, annyira szeretik :) Karfiol, káposztatorzsa dettó...
7/10 anonim válasza:
Ehető. :)
Előbb kell beledobni a törzsét a vízbe és csak később a rózsáit. Akkor egyszerre puhulnak meg. Kb 6 perc csak a törzsnek, és még 6 a rózsákkal együtt. Én így szoktam. :)
8/10 anonim válasza:
en imadom mindig belefozom a rozsaival egyutt,allitolag abban a legtobb vitamin
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2011. dec. 22. 04:13
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!